#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Sedat ve İbrahim gibi futbolcu görünümlü kasaplardan yemediği tekme kalmadı ama kalktı mücadelesini etti. Boş yorumlar yapmayın.

Kardeş her halde sen demek istediğimi anlamadın.O kasapların tekmeleriyle maçın yarısını yerde geçirdi demek istedim.Dünde yazmıştım geldiğinde karşı geldiğim için utandım diye.

merak ediyorum sayın rıdvan dilmen ve sergen yalçının yorumları ne olacak culio ile ilgili?

Vasatı aşamadı. Bir de niye Culio kullanıyor duran topları? Hiç etkili olamıyoruz. Arda kullanmaya devam etmeli.

En büyük korkum, bu adamı kendine benzetmeleri, yoksa adam sağlam.Genç futbolcularla birlikte oynamalı yanında mustafa sarp, barış özbek veya ayhan bulunmamalı, koy Emre Çolağı yanına ayhandan 10 kat daha iyi iş yapar.

Yahu adam 3 yıldır forumda hala anlamadınız mı? Herkesin söylediğinin tam tersini söylerek dikkat çekmeye çalışıyor,sizin cevaplarınızı da görünce kıs kıs gülüyor,adam 3 yıldır bilinçli olarak aynı şeyi yapıyor.Yahu cevap vermeyin şuna,cevap alamadığı zaman girmiyor foruma zaten.

Yahu adam 3 yıldır forumda hala anlamadınız mı? Herkesin söylediğinin tam tersini söylerek dikkat çekmeye çalışıyor,sizin cevaplarınızı da görünce kıs kıs gülüyor,adam 3 yıldır bilinçli olarak aynı şeyi yapıyor.Yahu cevap vermeyin şuna,cevap alamadığı zaman girmiyor foruma zaten.

Valla kendini rezil etmekten başka yaptığı birşey yok :D

yakında bizim süperstarlara! benzer kondisyon bakımından

Elano'yu eleştirken de milletin tersini söylüyordum herhalde. O günlerde bana yine aynı laflarla saldıranlar, bugün benimle aynı fikirdeler Elano konusunda. Tarih tekerrürden ibarettir. ;)

Bu arada bir şey daha var. Söylediğiniz klaslıkta olan bir adam, son dakika müsait pozisyonda kaleciyle karşı karşıya gol kaçırmaz. Kaçırsa bile topu kalecinin üzerine vurmaz. Çaprazdan geldi bir de. Plaseyi köşeye bırakmak için bütün ortam hazırlanmış.

Umrunda değil ki,adam stres atmak için geliyor 2-3 şey söylüyor 500 kişi alıntı yapıp bişey söylüyor,sonra yeterince eğlendikten sonra çekip gidiyor.

Aşırı sinir bozucu oluyor ama, adamın kesinlikle ruhsal sıkıntıları var.Toptan kurtulsak şu elemandan keşke.

Maç kurtaracak mükemmel bir futbolcu değil, ama kötü de bir futbolcu değil. İyi bir takım oyuncusu. Oyun zekası iyi, nerede ne yapıcağını çok biliyor. Kime pas atacağını, nerde duracağını, ne zaman şut veya çalım atacağını bilen biri. Topsuz oyunda ise iyi pres yapıyor, rakibe basmasını biliyor; rakibin pas kanalını iyi kapatıyor.

Durun Serhat'ı pcgasm edeyim; ondan alıntı yapayım, ona kızayım. Sonra da gitsin ve daha gelmesin. :)

O değil de Serhat deyince aklıma geldi. Arda duran topları kötü kullanıyor. Hepsi öne düşüyor. :o

Topu kaldıramıyor olm Arda,bi gariplik var çözemedm.

Elano'yu eleştirken de milletin tersini söylüyordum herhalde. O günlerde bana yine aynı laflarla saldıranlar, bugün benimle aynı fikirdeler Elano konusunda. Tarih tekerrürden ibarettir. ;)

Bu arada bir şey daha var. Söylediğiniz klaslıkta olan bir adam, son dakika müsait pozisyonda kaleciyle karşı karşıya gol kaçırmaz. Kaçırsa bile topu kalecinin üzerine vurmaz. Çaprazdan geldi bir de. Plaseyi köşeye bırakmak için bütün ortam hazırlanmış.

Elano, Lincoln bu adamların gidişinden sen sorumlusun :D , söyleye söyleye gönderdin. Bu adamların kalitesi tartışılmaz, ama sen futbolcu değil demeye devam et, futboldan zerre kadar anlamıyorsun.

Geri
Üst Alt