#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Beyler Selçuk ofansif bir futbolcuydu. Şimdi oynadığı pozisyon daha çok defansif. Ne kadar çift yönlü oynasa da durum bu. Selçuk, Ekici, Culio üçlüsü güzel olabilir gerçekten ama ben yine de bu bölgede biraz daha oyunun skoruna direkt etki edebilecek bir adam olmasından yanayım. Hamit gibi. Bakalım hayırlısı olsun.

tabi saygı duymak lazım kararınıza. selcuk bence tabiki kötü topcu degil ama benim secimimde sezer öztürk olurdu ondaki cevher cok iyi. ben manisadan nasıl almadık ona yanıyorum. eskisehirin bukadar iyi olmasındaki neden o adamdır.

Beyler Selçuk ofansif bir futbolcuydu. Şimdi oynadığı pozisyon daha çok defansif. Ne kadar çift yönlü oynasa da durum bu. Selçuk, Ekici, Culio üçlüsü güzel olabilir gerçekten ama ben yine de bu bölgede biraz daha oyunun skoruna direkt etki edebilecek bir adam olmasından yanayım. Hamit gibi. Bakalım hayırlısı olsun.

hamit keske gelse bize sözlesme uzatmadımı o bayernle. uzatmadıysa hemen tepesine binmek lazım:)

ekici dribling özelligi ve cevıklıgıyle turkıyede skora yeterince etki eder.zaaten bu 3 lü ılerı geri bir cark gibi hareket etme yetisine sahip olacagı ıcın yeterince pozısyona girerler.ekicide skorda baya rol oynar bana kalırsa.senede 7 tane falan gol atar mınımum.maksıda 11 falan olur

bana kalırsa ekici,hamitten skora daha fazla katkı yapar.topla hamıtten daha iyi oldugunu düşünüyorum artı yaş.

ekici dribling özelligi ve cevıklıgıyle turkıyede skora yeterince etki eder.zaaten bu 3 lü ılerı geri bir cark gibi hareket etme yetisine sahip olacagı ıcın yeterince pozısyona girerler.ekicide skorda baya rol oynar bana kalırsa.senede 7 tane falan gol atar mınımum.maksıda 11 falan olur

bana kalırsa ekici,hamitten skora daha fazla katkı yapar.topla hamıtten daha iyi oldugunu düşünüyorum artı yaş.

ekici dedigin nürnbergteki ekicimi?

Culio'yu beğenmeyenleri anlamıyorum, maçları tv de izlerken o kadar belli olmuyordu ama maçı tribünden izleyince göreceksiniz Culio'nun nasıl her pozisyonun içinde olmak için koştuğunu

Bayern Munih'te olması lazım Ekici'nin bonservisi. Umarım dediğiniz gibi olur ama yine de Türkiye Ligi burası umduğumuz gibi çıkmıyor çoğu şey bu yüzden müthiş oynar tarzı yorumlar yapmak istemiyorum.

Bayern Munih'te olması lazım Ekici'nin bonservisi. Umarım dediğiniz gibi olur ama yine de Türkiye Ligi burası umduğumuz gibi çıkmıyor çoğu şey bu yüzden müthiş oynar tarzı yorumlar yapmak istemiyorum.

nurnbergte kiralı evet bonservisi bayernde.ben kendı gözlemimi turkıye ligine uyarlayarak artı selcuk ekici culio 3 lüsü kurulursa sartına göre yaptım.ekici konusunda gorusumun sonuna kadar arkasındayım.türkiyede gerek oyun zekası ve cevikliği dribling ozellıyle fark yaratır.

o adam türkiyeye gelmes sanmıyorum. baya yetenek var onda.

olursa işte bizimde tek umudumuz bu seref aydının söyledikleri.zaten adamın topla ve topsuz alanda ıq seviyesi bizim turklerden ve turkıye ligi standartlarının cok cok cok üstünde.bu cokları dahada fazla yazabilirm

olursa işte bizimde tek umudumuz bu seref aydının söyledikleri.zaten adamın topla ve topsuz alanda ıq seviyesi bizim turklerden ve turkıye ligi standartlarının cok cok cok üstünde.bu cokları dahada fazla yazabilirm

Sanırım çok bilgi sahibisin Ekici hakkında. Boş bir zamanında bir analiz yapıp foruma koyarsan sevinirim herkes bilgi sahibi olur yeterince :)

bizim türk oyuncular zaten yetenekli türkiyedikiler disiplinli degil. adam orda alman disiplinini ögreniyo. buda yetenekle birlesince hayalimizi süslüyo::)

Sanırım çok bilgi sahibisin Ekici hakkında. Boş bir zamanında bir analiz yapıp foruma koyarsan sevinirim herkes bilgi sahibi olur yeterince :)

tamam namık .yarın öglen falan bosum,bu analizi yaparım.

önerin için tesekkür ederim.

edit:yazdım mehmet ekici konusuna düşüdüklerimi.herkese hayırlı sabahlar

neyse arkadaslar kendinize iyi bakın iyi geceler dicem olmucak sabah oldu:)

Bu ekici olayi nedir rnktslar??

Mehmet gibi yetenekli ve gelecgi olan (hele mesut'tan sonra) bize gelmesi biraz hayal gibi...

Gonul isterki mehmet ekici, selcuk inan, gokhan inler uclusu olsun

bu seref aydının butun transfer donemınde dedıklerı cıktı.dedigine göre ıste sezon sonu için anlasmısız.hayırlısı

culio çok yerinde bir transfer...Zaten devre arası transferlerimize baktığımızda;

Stancu , Kazım , Culio şimdiden takım için çok önemli işler yaptılar.

Yekta henüz kendini gösteremedi ama takımımıza çok şeyler katacağı belli.

Zapata konusunda erken ama şüpheliyim...

hakikaten inanılmaz mücadele gücü var,maçı birde banttan seyrettim son dakikaya kadar acayip koşmuş,bide zamanında topları cıkarsa ayağından

Hagi Culio'ya verilen parayi bana verse vallahi gider daha iyi bir adam alir getirirdim.

Geri
Üst Alt