#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

her neyse culio bu takım icin yararlıdır. culioyu begenmeyenler daha iyi izlesin. hatta stada gitsin öyle izlesin..

2005-2006'da değil 2004-2005'te geldi Ribery. Sen hatayı sanırım orada yaptın Barış.

sıkıldım riberyden her neyse zaten bizi satıp kactı herif. bunu tartısmayalım:=

2005-2006'da değil 2004-2005'te geldi Ribery. Sen hatayı sanırım orada yaptın Barış.

abi namıkın dedigi dogru olabilirde sende abarrtın ya:) biz 2005- 2006 sezonu aldık kuapyı dogrudur. hatalıyım namık kardes haklısın:) 2005 ocakta geldi evet özür diliyorum senden. haksızsak haksısız:)

O günü iyi hatırlıyorum 11 Mayıs 2005'di.

BU arada Culio eldekilerden daha iyi adam, koşuyor mücadele ediyor topu da iyi kullanıyor ama şunu söyleyeyim yine de bu adam abartıldığı kadar da iyi değil. Yine de şu açıdan bakarsak Elano Culio'nun yaptıklarını yapıyor olsaydı göklere çıkartılırdı sırf isimden dolayı da bu adam yeriliyor. Eldekilerin arasında en iyilerinden birisi olduğu için onca kötü adam arasında eleştiriyi en son hakeden oyuncular arasında olacaktır Culio.

BU arada Culio eldekilerden daha iyi adam, koşuyor mücadele ediyor topu da iyi kullanıyor ama şunu söyleyeyim yine de bu adam abartıldığı kadar da iyi değil. Yine de şu açıdan bakarsak Elano Culio'nun yaptıklarını yapıyor olsaydı göklere çıkartılırdı sırf isimden dolayı da bu adam yeriliyor. Eldekilerin arasında en iyilerinden birisi olduğu için onca kötü adam arasında eleştiriyi en son hakeden oyuncular arasında olacaktır Culio.

culio zaten üst düzey degil tabikide ama takım oyuncusu böyleleri lazım. iş yapacak adamlar digerleri. arda baros stancu.. culio orta sahayı baglasın yeter:)

eğer yanına seneye ekici gelirse,harika bi orta sahamız olacak.

Ekici ile Culio çok benzer stilde iki adam ama. Birlikte oynayabilirler mi bilmiyorum. Ben ne yapıp edilip Selçuk İnan'ın alınmasından yanayım ya da paraya kıysınlar yıllardır hiç bir kulübe gidemeyen Gökhan İnler'i alsınlar. Zor diyeceksiniz ama zor olan işleri yapamadığımız sürece eski günlerimize dönmemiz çok zor.

Ekici ile Culio çok benzer stilde iki adam ama. Birlikte oynayabilirler mi bilmiyorum. Ben ne yapıp edilip Selçuk İnan'ın alınmasından yanayım ya da paraya kıysınlar yıllardır hiç bir kulübe gidemeyen Gökhan İnler'i alsınlar. Zor diyeceksiniz ama zor olan işleri yapamadığımız sürece eski günlerimize dönmemiz çok zor.

selcuk inanda cok ofansif bi adam degilki. ben nedense o adamı pek begenemedim. milli takımda gördüm sırıtıyodu. trabzonda burak yılmaz bile parlıyo:)

ekici bana göre culiodan daha yaratıcı ve biraz daha oyun görüşü olan bir adam.tabiki selcuguda cok isterim culio ekici selcuk orta sahası gerek ofansıf gerekse defansif acıdan 4 4lük bir trio olur.olur mu olmaz mı zaman gösterecek.ancak ekici veya selcuktan en az birinin takıma mutlaka katılması elzemdir

keske sezer öztürki alsalardı bu ufukun yerine. sezer öztürk cok iyi topcu. bize gerekli bi oyuncuydu. culio sezer süper 2 li olurdu.

Geri
Üst Alt