#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Şüphesiz Galatasaray'ın en formda oyuncularından biri Culio. Sarı kart takıntısını aşması gerekli oldugunu düşünüyorum. Kırmızı kart görme potansiyeli de var , 4 maçta bir cezaya düşme potansiyeli de .

Uzun yıllardır Galatasaray'da bu tip oyuncu görmemiştim. Geldiğinde de dandik diye düşünüyordum ama utandırdı. Yürüyedursun.

Kewell ın attığı goldeki payı çok fazlaydı,Ayhan ın gs ın nasıl bir el freni olduğunun ispatıdır Culio nun performansı ve oyunu.

Son vuruşlara dikkat etse 2 gol atabilirdi.

Culio jübileye kadar bu takımda oynar benim fenerbahçeli arkadaşlarım bile Culio'yu ve Stancu'yu çok beğendiklerini söylüyorlar ve emre'nin yanına cuk diye oturur çok kaliteli adam diyorlar ama takımda barış ayhan sarp zan aydın aykut gibi adamlar varken hala culio'yu eleştiriyosunuz ya pes adam fenere gelse eminim keşke biz alabilseydik hala bam'la oynuyoruz dicektiniz

Culio da 5 cigerli arkadaslardan bir tanesi :) Bence box to boxun krali. Macin adami secilmis zaten. Müthisti

Genel olarak iyiydi fakat son 30 dakiika yorgunluktan mı bilemiyorum, bayağı pas , tercih hataları yaptı.Kaçırdığı bir pozisyon var yine bu süre zarfında neredeyse boş kaleydi.

Ortada Neill var çünkü onun da temposu o mevki için yeterli değil.Culio ekstradan sürekli koşmak zorunda kalıyor.E yorulmasını da doğal karşılamak gerek baya koştu çünkü.

Geldiğinden beri hep iyi oynuyor aynen devam eder umarım

Kesinlikle fiyat performans oranın son yılların en iyi transferidir. Büyük liglerden 10 milyon euroya alırdık böyle adam.

Yorulmak nedir bilmeyen adamlardan bir başkası.Helal olsun.Müthiş mücadele ediyor.

Stilini Tino Costa'ya benzetiyorum.Onu da takımda görmek istiyordum ama adam Valencia'ya gitti.Geçen sene Fransa Ligi'nde çok iyi işler yaptı Montpellier takımı adına.Güney Amerikalı oyuncu alınacaksa bu sertliğe alışkın oyuncular alınmalıdır.

Culio süper oynadı aldı verdi dağıttı. Kewell'ın golünde hakana çıkardığı pas muhteşemdi vs . vs. ama arkadaş İniestayıda oynatsan 89.dk da olsa yanına sarpı koymayacaksın. ben bunu dün yine öğrendim. yahu bi topu kes bi topa dokun bi top çal adamda birtane olumlu hareket yoktu. o girdi goller geldi. Allahtan zenci değil yoksa kendimi ırkcı gibi hissetcektim :D:D

Culio'nun çok faydalı olacağı daha ilk maçında belli olmuştu. Misimoviç bile 10 maç oynadı en ufak bir umut ışığı veremedi.

Orta sahamız

Sabri Yekta Culio Emre şeklinde olabilir. Ama umutlu değilim, Hagi Aydın ve Sarp'ı araya sokuşturmaya devam eder.

Takımdaki gerçek lider. Helal olsun sana Culio.

Ayhanla mustafayı kessin başka birşey istemem :D

Geri
Üst Alt