#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Hadi biraz daha alıntılayın şu çocuğu da gitsin.

Şunu da eklemek lazım:

- Oldukça ağır ve süratli olmayan bir adam. Hareketleri slow motion yapıyor sanki. Orta sahada oynayan bir adamın biraz daha hızlı ve seri hareket etmesi lazım. Ayrıca dikkat etmişsinizdir, hep arkasından gelen oyuncu tarafından yakalandı bir şekilde.

ORta sahadaki adamda sürat aramam ben. İkili mücadelelerde yetecek fizik, top sürme yeteneği ve iyi pas yüzdesi olmalı.

Şunu da eklemek lazım:

- Oldukça ağır ve süratli olmayan bir adam. Hareketleri slow motion yapıyor sanki. Orta sahada oynayan bir adamın biraz daha hızlı ve seri hareket etmesi lazım. Ayrıca dikkat etmişsinizdir, hep arkasından gelen oyuncu tarafından yakalandı bir şekilde.

Abartma istersen, o kadar da ağır değil; hızı gayet yerinde. Ayrıca Misimovic, Guti, Xavi ve hatta Alex çok mu hızlılar ?

DRACULİo !

draculio_97028.jpg

:tiphat:

Ya ben bu Culio'yu çok seviyorum :D bana göre çok iyi oynuyor, hep sahada görmek istediğim oyunculardan biri :)

Abartma istersen, o kadar da ağır değil; hızı gayet yerinde. Ayrıca Misimovic, Guti, Xavi ve hatta Alex çok mu hızlılar ?

Cevap vermeyin, zevk alıyor. Yavaş, ağır dediği adam bugün 11 376m koşmuş.

Hepsi Culio'dan seri ve hızlı. Ancak hiçbirisi Culio kadar mücadeleci değil. Mücadele eden adamı iyi zannediyor maalesef bizim taraftarımız.

Hepsi Culio'dan seri ve hızlı. Ancak hiçbirisi Culio kadar mücadeleci değil. Mücadele eden adamı iyi zannediyor maalesef bizim taraftarımız.

Servet'i mücadeleci diyen öven bir adamın şunları söylemesi. Bilemiyorum. Gözükme bu forumda fazla.

Yapma etme Serhat. Misimovic, Guti, Alex bunlar nasıl Culio'dan daha hızlı ? Göz var, nizam var.

Culio'nun seri ve hızlı bir oyuncu olmadığı aşikar, hantal ama mücadeleci, pek yorulmayan bir tip. Serhat gereksiz abartmış tabi Misimoviç'ten Guti'den Alex'ten yavaş olduğunu iddia ederek. Ama bir kanat oyuncusuna göre hele (sonuçta orijini kanat bu adamın, box-to-box oynuyorsa bizde box-to-boxlar da hızlı oyuncu olmalılar) yavaş kalıyor o ayrı.

Kaale alıp cevap veriyosunuz hata sizde :asd:

O şu an lafı yedi. Girmez bu başlığa. Yada girer kıvırır, evirir çevirir cevap verir gider. Alıştık biz.

Geri
Üst Alt