- 17 Ağustos 2009
- 44.189
- 33.298
- 3.448
Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio
Hadi biraz daha alıntılayın şu çocuğu da gitsin.
Hadi biraz daha alıntılayın şu çocuğu da gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu da eklemek lazım:
- Oldukça ağır ve süratli olmayan bir adam. Hareketleri slow motion yapıyor sanki. Orta sahada oynayan bir adamın biraz daha hızlı ve seri hareket etmesi lazım. Ayrıca dikkat etmişsinizdir, hep arkasından gelen oyuncu tarafından yakalandı bir şekilde.
Şunu da eklemek lazım:
- Oldukça ağır ve süratli olmayan bir adam. Hareketleri slow motion yapıyor sanki. Orta sahada oynayan bir adamın biraz daha hızlı ve seri hareket etmesi lazım. Ayrıca dikkat etmişsinizdir, hep arkasından gelen oyuncu tarafından yakalandı bir şekilde.
Bizim takımda o kadar gol atan oyuncu yok, Culio'dan beklenene bak hele...
Abartma istersen, o kadar da ağır değil; hızı gayet yerinde. Ayrıca Misimovic, Guti, Xavi ve hatta Alex çok mu hızlılar ?
Cevap vermeyin, zevk alıyor. Yavaş, ağır dediği adam bugün 11 376m koşmuş.
Katetmiş.
Cevap vermeyin, zevk alıyor. Yavaş, ağır dediği adam bugün 11 376m koşmuş.
Futboldan anlamadığını biliyorum da, sıfatları da mı bilmiyorsun kardeşim?
Ağır olan ve süratli olmayan bir adamın o kadar koşmasına niye şaşırıyorsun?
Abartma istersen, o kadar da ağır değil; hızı gayet yerinde. Ayrıca Misimovic, Guti, Xavi ve hatta Alex çok mu hızlılar ?
Birşeyden anlamıyorum, buyur devam et.
Hepsi Culio'dan seri ve hızlı. Ancak hiçbirisi Culio kadar mücadeleci değil. Mücadele eden adamı iyi zannediyor maalesef bizim taraftarımız.
Hepsi Culio'dan seri ve hızlı. Ancak hiçbirisi Culio kadar mücadeleci değil. Mücadele eden adamı iyi zannediyor maalesef bizim taraftarımız.
Yapma etme Serhat. Misimovic, Guti, Alex bunlar nasıl Culio'dan daha hızlı ? Göz var, nizam var.

Servet'i mücadeleci diyen öven bir adamın şunları söylemesi. Bilemiyorum. Gözükme bu forumda fazla.