#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Takım oyuncusu ve tam bir ortasaha oyunucusu. Geldiğinde "Kim lan bu !?" demiştim kendi kendime. Çıktığı ilk maçta kendini göstermişti. Bu adamın yanında Sabri değil de başka biri oynasa hiç fena olmaz yani.

Lucas ile birlikte son yıllarda fiyat/performans açısından en iyi transferimiz oldu gibi.

ilk oynadğığ maçtan beri beğeniyorum.

bu adam acaba daha napması lazım. bu herif cok kosuyo. bu adama yardımcı olcak adam lazım. attıgı paslara bakın barosun kaleciyle karsı karsıya kaldıgı pasıda bu herif verdi. adam hep bosa cıkartıyo kendini. bu adama kimse laf etmesin allahtan korksun:D

bu adam acaba daha napması lazım. bu herif cok kosuyo. bu adama yardımcı olcak adam lazım. attıgı paslara bakın barosun kaleciyle karsı karsıya kaldıgı pasıda bu herif verdi. adam hep bosa cıkartıyo kendini. bu adama kimse laf etmesin allahtan korksun:D

sana katiliyorum !!! coooook dogru söyliyorsun ! ;-)

Şu anda takımdaki belki de en iyi oyuncu Culio.Ama takım o kadar kötü ki normal şartlarda güçlü bir kadromuz olsa Culio sadece iyi bir yedek olurdu.3 yıldır ilk defa bir orta saha oyuncusu gördüğümüz için baş tacı ettik adamı.

Nasıl güçlü bır kadroda bu adam yedek olacak anlamıyorum ben.Culio alabileceğimiz en iyi orta sahalardan biri zaten.Heralde Pirlo yu Stephen Ireland ı filan alacağımızı sananlar var ki Culio yu ben Pirloya bile değişmem o kadar sevdim bu adamın sitilini.Yani napmalı bu adam beğenilmek için bilemiyorum.İlerde Culio gol atar,döner geriden gol çıkarır.Şuan Culio ,Gutidende,Selçuktanda,Emre dende iyi bence.Yanında oynadığı adamlara rağmen.

Nasıl güçlü bır kadroda bu adam yedek olacak anlamıyorum ben.Culio alabileceğimiz en iyi orta sahalardan biri zaten.Heralde Pirlo yu Stephen Ireland ı filan alacağımızı sananlar var ki Culio yu ben Pirloya bile değişmem o kadar sevdim bu adamın sitilini.Yani napmalı bu adam beğenilmek için bilemiyorum.İlerde Culio gol atar,döner geriden gol çıkarır.Şuan Culio ,Gutidende,Selçuktanda,Emre dende iyi bence.Yanında oynadığı adamlara rağmen.

Tuttuğun takım Kasımpaşa değil Galatasaray.Pirlo'yu bilmem ama Ireland ve onun ayarındaki oyuncular parasını bastın mı gayet rahat getirilebilir.

Tuttuğun takım Kasımpaşa değil Galatasaray.Pirlo'yu bilmem ama Ireland ve onun ayarındaki oyuncular parasını bastın mı gayet rahat getirilebilir.

Senin dünyadan haberin yok heralde İreland nerde oynuyor ve hangi ligde oynadıgından.Adam şuan premier ligin en iyi orta saha oyuncularından değeride 10 15 milyon civarı.Bazı şeyler parayı bastırdınmı olmuyor işte ki parayı bastırsanda öle adamları getiremessin buraya.Zaten Culioda o kadar olmasada ona yakın ayarda.Culio yu küçük görmeyi bırakın artık.Doğru biz Kasımpaşa değiliz ama Milanda değiliz.

culio & stancu bu ikili oynio tek, gerisi leshh

bugün gökmen özdenak ntvspora bağlanıp culioya salladı, culio kim fln dedi ya :D canayı da gönderin diyor, şuursuz bu herif

Senin dünyadan haberin yok heralde İreland nerde oynuyor ve hangi ligde oynadıgından.Adam şuan premier ligin en iyi orta saha oyuncularından değeride 10 15 milyon civarı.Bazı şeyler parayı bastırdınmı olmuyor işte ki parayı bastırsanda öle adamları getiremessin buraya.Zaten Culioda o kadar olmasada ona yakın ayarda.Culio yu küçük görmeyi bırakın artık.Doğru biz Kasımpaşa değiliz ama Milanda değiliz.

Yazdığım yazıda bana Culio'yu küçük gördüğüm bir tek cümle göster bakalım?Daha ilk yazdığın cevapta benim Culio'yu beğenmediğimi ima ettin, halbuki ben oraya takımın belki de en iyi oyuncusu yazmışım ama niyeyse yazdıklarımızı ters görüyorsun.

Sen Galatasaray'ı küçük görüyorsun.Ben gidip de Premier Lig'den herhangi bir takımın ilk 11 oyuncusunu alabiliriz demiyorum.Ya da illa ki Ireland'ı getirelim demiyorum.Onun ayarındaki oyuncuları getirebiliriz diyorum.Kaldı ki Ireland son 6 ayda 3 ayrı takımda oynamış bir adam.Aston Villa'da hazır kötü giderken araya girseydik belki getirebilirdik.Ne yani bizim getirebileceğimiz en iyi orta saha oyuncuları Romanya ayarındaki liglerde mi oynuyor?Bu kadar mı düştük biz?Doğru dürüst bir bonservisle ve yıllık ücretle Fransa'dan,Almanya'dan gayet sağlam orta saha oyuncuları getirilebilir.Hemen İngiltere'yi örnek gösterip moral bozmaya ne gerek var.

Yazdığım yazıda Culio yu küçük gördüğüm tek bir cümle göster diyorsun sonrada,bizim getireceğimiz orta saha oyuncuları Romanya ayarında liglerde mi oynuyor diyorsun, bu kadar mı düştük diyorsun.Bu ne şimdi küçümseme değilmi.Kendinle çelişmissin. Romanya dan iyi futbolcu çıkamazmı yani.Ki Stancuda Culioda çok kaliteli adamlar bence.Benim itirazım sen başta çok iyi bir kadro kurarsak Culio yedek bekler demişsin.Culio her şartta bu takımda ismi ilk yazılacak adamlardan.Yanına al bakalım Kim Källström ü Selçuğu ozaman bu 3 lü süper olur.Ama nerde bizim yönetimde o vizyon. Bende biliyorum fransadan almanyadan orta saha alırsak süper olucağını, ama her zaman hadi bakalım ver buna 10 kesin alırız mantığı yanlış, adamlar gelmek istemiyorlar buraya.Ondan Culio çok degerli benim gözümde.Bu arada ben Galatasarayı küçük görmem sadece bir Milan,Barca,city gibi mali gücümüzün olmadığını hatırlatmak isterim.

Geri
Üst Alt