#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Anlamıyorsun ki...Ben Culio iyi oyuncu diyorum ama normalde biz daha iyilerini alabilecek bir takımız,daha iyilerini alabilmeliyiz ve öyle bir kadro kurduğumuz zaman Culio gibi bir adam yedek kalır diyorum.Romanya'dan iyi oyuncu alamayız demiyorum,sadece alabileceğimiz en iyi oyuncular Romanya'dan olamaz diyorum.Sen bana kendinle çelişiyorsun diyorsun.Şaka gibi yahu!Biz bu forumda bir oyuncu için en ufak bir analiz yapamayacak mıyız?Takımın geneli için konuşamayacak mıyız?Her lafı tersten anlayan birisi çıkmak zorunda mı?

Kim kimi anlamıyor bende şimdi hayrete düştüm.Yazdıklarımı tam okumuyorsun heralde.Diyorumki Culio bu takıma kimi alırsan al orta sahaya ilk 11 de oynar.Yanına demişimki örnek vermişim hatta ts li Selçuk ve Kim Källström alınırsa süper olur demişim bu 3ü.Ben sana takımın geneli için konuş yada konuşma gibi bişey demedimki sadece yazdığın şeye karşı benimde görüşüm bu.Culio bana göre 2 yıldır takip ettiğim bir oyuncu çünkü Romaya karşı bile deplasmanda çatır çatır oynayan bir elaman.Türkiyede oynayanda en iyi orta saha oyuncusu bence.Gayet açık oldum heralde.

Tamam sen haklısın bitti.

Amaç burada birbirimizi kırmak değil.Hepimiz Galatasarayın başarısı için kafamızdakı şeyleri söylüyoruz.Kırıldıysan kusura bakma amacım seni rencide etmek değil fikir alışverişi yapıyoruz burada.

Estağfurullah kırılmadım ama biraz fikir dayatması oldu gibi o canımı sıktı.Sonuçta ben kendi fikrimi söylemiştim, kötü bir şey de söylememiştim aslında.Culio'u belki senin kadar ben de beğenen biriyim.Sadece daha iyilerini alabileceğimizi düşünüyorum.

Nese kardeşim o senin görüşündür bu benim herkes aynı düşünmez zaten.Ben Culio yu çok sevdiğim için biraz ağır konusmus olabilirim.Adamın sitili çünkü yıllardır istediğim bir sitildi.Böyle orta saha oyuncularını ben çok çok seviyorum.İyi akşamlar sana.

Peki eyvallah sana da iyi akşamlar.

Bu Culio , Kayserispordaki Cangeleye benziyor.

Gelisinden bu yana hiçbir olayini göremedik, bugün sahada ismini dahi duymadik. Böyle 3. lig kalitesindeki topçulari getirip takimi rezil ediyorlar iste.

İyi insan, İBB'de falan iş yapacağına inanıyorum..

İlk geldiği zaman da aynı şeyleri söylüyordum, hala fikrim değişmedi. Mustafa, Ayhan, Barış'tan iyi olabilir ancak vasat olduğu gerçeğini değiştirmez bu.

En kötü macini oynadi.

Tek başına mücadele etmekten adamın anası ağladı kaç maçtır..

Geri
Üst Alt