#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Ne yapiyor bu Culio anlatin da bilelim.

Normal bir oyuncu çok fazla abartmaya gerek yok.

Culionun yaptığı bişey yok.Elano o kadar kötü oynamış ki bizde, onun yerine Culio izleyince kendisini Messi sanıyoruz.Abartmaya gerek yok.

Abartilacak bir oyuncu degil diyoruz devre yanmis falan oluyor, devre yakmaya merakli adamlar gidip Hagi'ye kufur etsinler, kapasiteleri o civarlardadir zira.

En cok calisan cabalayan adamlardan biriydi. Simdi yaptigi bisey yok deniliyor. Gecen macda golünü atinca da ayni seyleri diyormuydunuz acaba? Birakin adami rahat. Bir cogundan daha etkili ve yeteneklidir! Gidin BAMa yorum yapin!

Abartilacak bir oyuncu degil diyoruz devre yanmis falan oluyor, devre yakmaya merakli adamlar gidip Hagi'ye kufur etsinler, kapasiteleri o civarlardadir zira.

Ayhan müthiş,Culio sıradan.

Yürüyün gidin ya.

Ayhan müthiş,Culio sıradan.

Yürüyün gidin ya.

Ayhan cok iyi, Culio da zaman zaman iyi ama ortalama bir oyuncu.

Soyledigim seylere duzgun cevap vermeyip ilkokul cocugu gibi yuruyun gidin ya falan diyeceksen bosuna zahmet etme.

Ne yapiyor bu Culio anlatin da bilelim.

Bugün en az, 10-12 defa çok rahat adam çalımlayıp geçti. 4-5 defa da adam eksiltti. Pas hatası çok yaptı ona birşey demem. Ama en azından Ayhan'ın 5-6 katı kadar faydalı oynadı.

Bu adamın bütün yaptığı göz boyamaktır bana kalırsa. Vasat oğlu vasat bir adam ancak biraz çabalıyor işte. Çabalaması sebebiyle de yabancı hayranlığı olan taraftarımızdan Xavi muamelesi görüyor.

Ayhan cok iyi, Culio da zaman zaman iyi ama ortalama bir oyuncu.

Soyledigim seylere duzgun cevap vermeyip ilkokul cocugu gibi yuruyun gidin ya falan diyeceksen bosuna zahmet etme.

Her ne kadar umrumda değil desemde,mağlubiyete deliler gibi üzüldüğüm için kendime hakim olamıyorum,ters bir şey söylerim diye korkuyorum.

Ama şunu bil ki ilkokul çocuğu gibi milleti kışkırtmaya yönelik yazılar yazan,kimse takmayınca da tekrarlayan ben değilim.

Culio defans ile forvet hattı arasında bağlantı kuran(en azından çabalayan) tek oyuncu şuan. O oyundan çıkmasıyla maç bitti bizim için.

Her ne kadar umrumda değil desemde,mağlubiyete deliler gibi üzüldüğüm için kendime hakim olamıyorum,ters bir şey söylerim diye korkuyorum.

Ama şunu bil ki ilkokul çocuğu gibi milleti kışkırtmaya yönelik yazılar yazan,kimse takmayınca da tekrarlayan ben değilim.

Culio'yu anlat "ben cok sinirli adamim kendimi zor tutuyom heaa" ayaklari yapacagina. Anlat da bilelim, 3. kere soyluyorum. Anlatamayacaksan benim fikirlerime de cocuk gibi cevaplar verme. Ben buraya yuce ustad Cenk Yelkenciden "BU ADAM DEVRELERI YAKMIS LIKE EDIN IYI OLUYUR" seyleri okumak icin gelmiyorum, tartisacaksan tartis, ters sey soyleyeceksen de soyle. Ikisinin ortasinda sacma sapan seyler yazma.

Hiç kusura bakmayın ama Mehmet Topuz´u orta sahaya koy,işte Cluio budur.Yerli olsa inanın hiç sesim çıkmaz ama bu adam için orta sahadan bir kontenjana değmez.

Geri
Üst Alt