#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Topla birlikte koşusu çok iyi, bir de son vuruşları ve topu kullanabilme yeteneği olsa çok iyi işler yapacak. Seneye kalmalı bence. Bunlar aşılamayacak sorunlar değil.

pas konusunda çok yeteneksiz final paslarını iyi yapamıyor.

Culio faydalı oynuyor. Çok üst düzey bir oyuncu değil belki ama kadroda kalmalı bana göre.

Bugün çok güzel çalımlar attı. Fakat Stancu'ya attığı gollük pas haricinde final paslarını atamadı. Bence M.Topuz gibi kanatta oynatılmalı. Sol kanatta daha faydalı olur.

BAM üçlüsünden az bir sey iyi. Galatasaray kalibresinde degil.

kalmalı ama ilk 11 oynayacak adam değil culio iyi bir yedek olur.ama ilk 11 in değişmezi olacaksa seneye işimiz yine zor daha yetenekli adamlar almak lazım.

Tabi ki. İlk 11 oyuncusu olursa durumumuz bu senekinden farklı olmaz. Klasik tabirle "takıma çağ atlatacak oyuncu değil". Ama faydalı işler yapması nedeniyle çok iyi bir yedek olur.

Bu mac baya iyiydi.

Biraz daha cabuk oynasa

Oyun stili bu değişmez fakat gerçek şu ki sahada ne yapılması gerekiyorsa yapan bir adam yani sahayı tam anlamıyla süzebilen bir oyun görüşüne sahip bu çok önemli,mesela Stancu bugün akıllı davransa Culio kral yapacaktı onu..

Benim dikkat ettiğim tek şey ortasaha oyuncusunda top vermesin ve pozitif oynasın sürat önemli değil açıkcası..

Oyun stili bu değişmez fakat gerçek şu ki sahada ne yapılması gerekiyorsa yapan bir adam yani sahayı tam anlamıyla süzebilen bir oyun görüşüne sahip bu çok önemli,mesela Stancu bugün akıllı davransa Culio kral yapacaktı onu..

Benim dikkat ettiğim tek şey ortasaha oyuncusunda top vermesin ve pozitif oynasın sürat önemli değil açıkcası..

Adam gibi top dagitsin yeter

Geri
Üst Alt