Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio
gitsin
gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAM'in arjantin versiyonuna 2m vereceklerine arjantin'de yilin futbolcusu secilmis formica'ya (üstelik onun da savasci kimligi var) 4m verselerdi ya
Culio, Formica gibi ne oldugu belirsiz adamlarla ugrasmaya gerek yok. Culio'ya verdigin 2.5 miylon euroya bir 2.5 daha kat, sirf Fransa liginden çok daha iyi adamlar alirsin. Marsilya'dan Cheyrou, PSG'den Chantôme, Monaco'dan Nkoulou (biraz daha defansif olsa da) ve daha niceleri. Mesela Cheyrou; oyunu saga sola müthis yönlendirir, sutlari da Culio'nun aksine çok etkilidir. Ayrica kendisi agir çekimde oynamiyor. Culio'yu faydali görebilen gözlerde Hagi etkisi yaratir resmen.
Culio, Formica gibi ne oldugu belirsiz adamlarla ugrasmaya gerek yok. Culio'ya verdigin 2.5 miylon euroya bir 2.5 daha kat, sirf Fransa liginden çok daha iyi adamlar alirsin. Marsilya'dan Cheyrou, PSG'den Chantôme, Monaco'dan Nkoulou (biraz daha defansif olsa da) ve daha niceleri. Mesela Cheyrou; oyunu saga sola müthis yönlendirir, sutlari da Culio'nun aksine çok etkilidir. Ayrica kendisi agir çekimde oynamiyor. Culio'yu faydali görebilen gözlerde Hagi etkisi yaratir resmen.
Ne kadar ilginc
Yetersiz mi buldun ? Daha gelismis bir liste vereyim istersen : Cabaye, N Balmont, Mavuba, Matuidi, M'vila, Moussa Sissoko, Pedretti, Marveaux, Spahic, Marvin Martin, Payet
Bazilarini almak için keseyi açmak lazim ama.
Bunlardan bir tanesinin bacağını 2 milyon euroya alamazsın.
Bunlardan bir tanesinin bacağını 2 milyon euroya alamazsın.
Şimdi biri bana söylesin, ligin ilk yarısında en iyi orta sahalardan biri olarak söylenen Colman ve Selçuktan kötü bir adammı Culıo.Ne isteniyor bu adamdan anlamadım ben.Zaten sınırlı sayıda iyi oyuncumuz var.Bu adam seneye kalmalı arkadaş.Orta sahadada yanına 2 tane kaliteli adam aldınmı o pas alışverişlerinde çatır çatır oynar bu adam.Ha gerektiğinde öle bır kadro kurulurki ilk 11 olmaz.Yedekde başlar.Dakka 60 da oyuna Culio giriyor şimdi birşeyler olabilir deriz.