#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

İyi bir kulübe bekçisi olabilir.

BAM'in arjantin versiyonuna 2m vereceklerine arjantin'de yilin futbolcusu secilmis formica'ya (üstelik onun da savasci kimligi var) 4m verselerdi ya

FR gibi adam getiriyorsun...transfer de hic bir yetkisi yok

hagi (td demek icin 100000000000 sahit lazim) gelince tüm yetki onda...ve istedigi tüm oyuncular aliniyor

ondan sonra utanmadan bir daha baskan adayi olacagim gibisinden dedikodular yayiyorsun ve "ben naptim" diyorsun ...

BAM'in arjantin versiyonuna 2m vereceklerine arjantin'de yilin futbolcusu secilmis formica'ya (üstelik onun da savasci kimligi var) 4m verselerdi ya

Culio, Formica gibi ne oldugu belirsiz adamlarla ugrasmaya gerek yok. Culio'ya verdigin 2.5 miylon euroya bir 2.5 daha kat, sirf Fransa liginden çok daha iyi adamlar alirsin. Marsilya'dan Cheyrou, PSG'den Chantôme, Monaco'dan Nkoulou (biraz daha defansif olsa da) ve daha niceleri. Mesela Cheyrou; oyunu saga sola müthis yönlendirir, sutlari da Culio'nun aksine çok etkilidir. Ayrica kendisi agir çekimde oynamiyor. Culio'yu faydali görebilen gözlerde Hagi etkisi yaratir resmen.

Culio, Formica gibi ne oldugu belirsiz adamlarla ugrasmaya gerek yok. Culio'ya verdigin 2.5 miylon euroya bir 2.5 daha kat, sirf Fransa liginden çok daha iyi adamlar alirsin. Marsilya'dan Cheyrou, PSG'den Chantôme, Monaco'dan Nkoulou (biraz daha defansif olsa da) ve daha niceleri. Mesela Cheyrou; oyunu saga sola müthis yönlendirir, sutlari da Culio'nun aksine çok etkilidir. Ayrica kendisi agir çekimde oynamiyor. Culio'yu faydali görebilen gözlerde Hagi etkisi yaratir resmen.

Ne kadar ilginc

transfer de ismi gecti diye formica örnegini verdim.

tabiiki daha cok oyuncu var bu gezegende...ama onlari bulacak, bilgisi olacak adamlar lazim...

Selçuk, Yekta, Ekici ve altyapıdaki Uğur Ayhan gibi isimlerde Culio'dan daha kaliteli ve kapasiteli.

2 milyon Euro'ya Culio'dan iyisini dünyada bulamazsınız.Saçma sapan konuşmayın.

Bugün Murat Ceylan'ı almaya kalksan 4 milyon euro fiyat biçiyorlar, culio belki büyük yetenek değil fiyat performans olarak çok iyi.

Yetersiz mi buldun ? Daha gelismis bir liste vereyim istersen : Cabaye, N Balmont, Mavuba, Matuidi, M'vila, Moussa Sissoko, Pedretti, Marveaux, Spahic, Marvin Martin, Payet

Bazilarini almak için keseyi açmak lazim ama.

Bunlardan bir tanesinin bacağını 2 milyon euroya alamazsın.

bizde zaten illa 2m olsun demiyoruzki...

tuzlu olsun ama faydali bir transfer olsun...

kimse kusura bakmasin ama culio (stancu, zapapta vs) olmasaydi da en kötü ihtimal bugünkü yerimizde olurduk

tamamen yanlis transferler

Culio doğru transferdir.Bu takımda seneye 25 tane oyuncu olacak maksimum.Bunların hepsinin yetenekleri üst düzey adamlar olmasına gerek yok.Seneye klübende bam oturacağına Culio oturur,Pino oturur olmadı Stancu oturur. Kadro derinliği denen birşey var. Culio şu takıma emek veren adamlardan biri, saygı duyalım.

Adnan Polat'in 2012 kriterleri gibi tutturmussun 2 milyon €. Culio, Stancu ve Zapata'ya israf ettigin paralar (bonservis + yillik ücret) ile saydigim isimlerden birini alsaydik inan bugünkü durumumuzdan farkli bir konumda olurduk. Kaldi ki Stancu ve Culio'nun sadece bonservislerine 7 milyon eurodan fazla para verildi.

Elano'yu da gördük, o yüzden Culio'ya laf etmem. Bence takımda tutulmalı..

Şimdi biri bana söylesin, ligin ilk yarısında en iyi orta sahalardan biri olarak söylenen Colman ve Selçuktan kötü bir adammı Culıo.Ne isteniyor bu adamdan anlamadım ben.Zaten sınırlı sayıda iyi oyuncumuz var.Bu adam seneye kalmalı arkadaş.Orta sahadada yanına 2 tane kaliteli adam aldınmı o pas alışverişlerinde çatır çatır oynar bu adam.Ha gerektiğinde öle bır kadro kurulurki ilk 11 olmaz.Yedekde başlar.Dakka 60 da oyuna Culio giriyor şimdi birşeyler olabilir deriz.

Culio kesinlikle kalmali, adamdan ne istiyorsunuz anlamiyorum.

2 milyon bile etmemis adam, yillik 600-700 bin euroya oynayan bir adam.

Üstelik su anda kalite olarak en iyi orta sahamizmiz.

Ben cok memnunum culio dan, asla bu kadarini beklemiyordum.

Stancu ama büyük balon cikti gibi.

bence haginin aldigi hic bir zat balon falan degil

hepsi iyi

Şimdi biri bana söylesin, ligin ilk yarısında en iyi orta sahalardan biri olarak söylenen Colman ve Selçuktan kötü bir adammı Culıo.Ne isteniyor bu adamdan anlamadım ben.Zaten sınırlı sayıda iyi oyuncumuz var.Bu adam seneye kalmalı arkadaş.Orta sahadada yanına 2 tane kaliteli adam aldınmı o pas alışverişlerinde çatır çatır oynar bu adam.Ha gerektiğinde öle bır kadro kurulurki ilk 11 olmaz.Yedekde başlar.Dakka 60 da oyuna Culio giriyor şimdi birşeyler olabilir deriz.

Culio Colmandan iyi oyniyor vallahide.

Culio iyi oyuncu ama çok kanata gidiyor ve oradada etkisiz kalıyor , orta sahada tam b2b gibi oynasa daha başarılı olur ama hep kanata kayı veriyor , kendini orada daha rahat hissediyo olabilir ....

Ama öbur sene yeni bi takım kurulacaksa orta sahaya kesinikle transferler lazım , bu yüzden Culio süper bi yedek olur :)

Ama oynamazsa sorun edermi orasını bilemiyorum...

Geri
Üst Alt