#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

[video=youtube;OcLwSfNShkM]https://www.youtube.com/watch?v=OcLwSfNShkM&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;OcLwSfNShkM]https://www.youtube.com/watch?v=OcLwSfNShkM&feature=player_embedded#![/video]

Dikine isabetli paslar, uzun isabetli paslar, araya iyi paslar bindirmeler vermeler almalar umarım böyle devam eder gerçekten ilk maçında çok beğendim.Umarım dahada iyi devam eder.

İlk kez izledim.Beğendim.

4x1t0503.jpg

Hayırlı olsn ama bana göre liginde 30 maç oynuyupta sadece roma maçında takımını br adam kurtarıyorsa bişey olmaz dedim ama hannover maçında asist yaptı.

Direkten dönen pozisyon ve kazımın gol pozisyonda attığı iki tane dikine uzun ara pas kolay kolay atılacak paslar değil. Kuş bakışı izlerken bile görüp de ihtimal veremiyor insan o pasların kolay kolay geçeceğine. Helal olsun. Tam eksikliğini duyduğumuz şeydi bu defansın önündeki adamlarımız bıktırmıştı artık. İnşallah devamı gelir, hazırlık maçına özel değildir. Ben ümitliyim.

İlk kez seyrettim.

Bir Alex değildi :)

Sonunda sol iç oyuncusu bulduk sanırım :)

Keşke iyi oynamasaydı,adnan polat iyi oynadığını görür formica yı da biglia yı da almaz.Bam a kalırız yine.

Bigliyayi zaten almayacas.........A.Polat FormIcayi alsin yeter :)

Her mesaj tahrik, her mesaj muhteşem uslup.Nasıl bir kafa yapısı var sende?

1.si sanane.burası özgür bi forum istediğimi istediğim gibi söylerim kimseyi kısıtlayamazsın.Elanoyu beğenmek zorunda mıyım ?

2.Neresi tahrik.Gitmiş ve Galatasaraya hiçbirşey verememiş adi bir oyuncu hakkında istediğimi söylerim SANANE ! Kim tahrik oluyor ? Millet Mustafa Sarpa saydırırken çıkıp tahrik diyo musun ? Santos klübünün oyuncusu Elanoya laf gidince rahatsız mı oluyorsun ?

Geri
Üst Alt