#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Bu söylediğine kendin inanıyorsan problem yok tabiki :)

Bana kalırsa Culio'dan sonra Formica gereksiz transfer olur.Bu noktada bize elzem olan Biglia tarzı ön libero savaşçı bir oyuncu,Culio'yu rakip sahada değerlendirir isek sonuca etkisi de daha fazla olacak gibi duruyor.Mümkünse sol kanatla da Culio'ya sınır koymasın Hagi!

Bu söylediğine kendin inanıyorsan problem yok tabiki :)

evet istersen bize gelmeden once, burda Bayern Munich Cluj macini izledigimi soylemistim, bugun hakkinda soylediklerimin aynisi soylemistim.. bulunca paylasirim.. yanilmiyorsam transfer nobeti arsivinde bir yerde

Emre Belözoğlu stilinde bir orta saha. Pasları güzel, fiziği iyi ve topsuz oyunda da iyi alan kapatıyor. En çok merak ettiğim ise uzaktan şutları.

ilk önce senelerdir şu orta sahayı görmeyip eldeki yetersiz oyunculara bırakan zihniyet bunun hesabını verecek..

Şu 2 milyonluk Culioyaya bakıyorsun hemen farkettiriyor..Belki daha iyiside alınabilirdi.Fakat anlatmak istediğim başımızda ne kadar iş bilmezlerin olduğudur.(Adnan Polat,adnan sezgin)

Kazım bence yetenek olarak üst düzey bir oyuncudur..Ama kişilik olarak pek değişeceğini zahnetmiyorum..Tek umudum yaşının ilerlemesi ve çocuk sahibi olması durumunda bir umut biraz daha çeki düzen verir belki kendisine..

Aydın konusunda o da muazzam hız,sürat gibi yetenklerine rağmen şu oyun bilgisini biraz olsun geliştiremedi...Gerçekten bazen maç içerisinde oha Aydın diyorsunuz bazen küfürü basıyorsunuz..

Bir takımın kalbi orta sahadır..Kaliteli orta sahan varsa istediği kadar devşirme forvet olsun gol atmakta çok fazla zorlanmazsın..

Gündemdeki diğer gidecek oyuncular hariç Servet,Mustafa Sarp,Barış Özbekte kesinlikle bu takımda olmamalı.....

Hagi Türkiye ligindeki oyuncularda yanılgıya ugrayabilir, ama Rumen futbolunun icindeki oyuncularda yanılgı ihtimali Mourinho'nun Portekizli oyuncularda yanılmasından bile daha az. Hagi'ye güvenin, adam futbolun ilahı. Dogru isler yapıyor, Avrupa'yı tekrar inletmemiz uzak degil.

Mete mesela Romanya liginde Cluj'un bir çok maçını stadyumunda izlemiştir..Bu arad Bazı takıntılarından vazgeçerse dediğin olur gibime geliyor..Sarp,Barış hala bunları kazanmaya çalışıyor..

İnşallah yeni Neill'imiz olur. 27'yi alınca kanım ısınmıştı zaten buna :)

sol içte oynuyomuş

gayet başarılıydı bugün

pasları falan yere sağlam basması

ilk izlenim iyi

bi de yıllar sonra bir yabancı için büyük beklentiye girmiyoruz

böylesi daha güzelmiş :D

Cana

xxx-Culio

Müthiş mi ne? :o

Gercekten iyiydi . Bam'ın 3 senedır atamadıgı pasları attı

Herkesi Sasırtacak galiba :)

staddaydım ben gerçekten çok güzel oynadı.

Bence Hakan baltayı ortasahada oynatacak gibime geliyor...Tek korkumda bu;)

Mete mesela Romanya liginde Cluj'un bir çok maçını stadyumunda izlemiştir..Bu arad Bazı takıntılarından vazgeçerse dediğin olur gibime geliyor..Sarp,Barış hala bunları kazanmaya çalışıyor..

Futbolcu diyebilecegimiz alternatif yok elinde. Eldeki %49 topcularla birseyler yapmaya calısıyor. Kalanlarda ya sakat yada yaslı. Yaz sezonunda hatırı sayılır bir bütceyle cok seyler yapar, ama bizdeki bu taraftar kitlesiyle isi zor. Ben sahsen Hagi'yi bir tek konuda yargılarım, o'da: alt yapı ne güne duruyo diye. Madem futbolcu yoktu elinde en azından Berkin, Ahmet Kesim ve Cumhur gibi kaliteli ayakları takıma monte edebilirdi. Hal bu iken kimsede agzını acıp neden oynatıyosun demezdi.

Geri
Üst Alt