#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Dün ikinci yarı girmiş oyuna sanırsam hangi mevkide ve nasıl oynadı?

yalnız bu adamın acil traş olması lazım.Mustafa sarpa benzetiliyo kötü bi durum :asd:

Orta sahada oynadı, sol içte.

[video=youtube;OcLwSfNShkM]https://www.youtube.com/watch?v=OcLwSfNShkM&feature=player_embedded[/video]

sadece videoya göre yorum yapıyorum, hiçbir halta yaramayacak bir oyuncu.:)

pino ile insuaya cıkardığı paslar süperdi devamlı oynunun içinde oyunun savunma yönünüde oynayabılıyor bunun gibi bi eleman daha alınırsa orta sahaya ki bu biglia olacak herlde orta saha cok iyi olur

traş olmazsa o pasları mustafa sarp attı zannedilecek ve sarp takımda kalmaya devam edecek

İlk maça özel mi bilmiyorum ama bu adam pas verdikten sonra koşuyo ve boşa kaçıyo devamlı . Bizim orta sahadan sonra enteresan geldi :D . Ayrıca kafası yukarda oynuyo durağan oynamıyo . Çok tanımadığım bir oyuncu ama çok umutluyum.

Çocukluk arkadaşlarıymış Culio ve Biglia;

a0875350395b7188205797ebb07e6cae.jpg

Oyun yüklü olmadığı birşey söyleyemeyeceğim ama, FM'de Culio'nun favori personeli Biglia olarak gözüküyormuş :)

Culio'dan çok ümitliyim. Çok iyi işler yapıcak gibi geliyor...

Herkes sarpa benziyor diyor ama bana (hele sahada, uzaktan bakinca) daha cok Lincolnü hatirlatiyor.

Bence Lincolne cok benziyor.

Günlerdir netim yok.Kazımın transferini tvden öğrendim.Onun bunun artıklarını toplamaya devam et yönetim!!

3 maç istikrar sağlayamamış adamları doldurun takıma.Arena'ya da bu tip adamları yakıştırdınız.Helal olsun size..

En nefret ettiğim tiplerden birini getirdiniz.Selçuk salağını da alın,o da kalmasın oralarda..Sarpın yanında oynatırsınız!!

Hagi istemişmişmiş..Hagi sana da 2 çift lafım var.Hele o istediğin kazım bikaç maç oynasın,sana da sıra gelecek..

Bi kere de insanı kahretmeseniz olmaz..Kazım'ı alan zihniyete yazıklar olsun.

Artık toplayıcı takım Galatasaray olduk sayenizde.Allahınızdan Bulun!!

Geri
Üst Alt