#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Nazar deymez inşallah.

Umarım ileride Msarp-Barış-Aydın gibi adamlara uyum sağlamaz...:(

Harbiden adam reis çıktı..

Yanına Biglia'yı da aldık mı tamamdır :).

Kaliteli adam. Ortasahanın reisi olur. Uzun yıllar sonra kaliteli bir ortasaha oyuncusu izledim Galatasarayda.

nazar deymesin bu adamda herşey var şut pas tam aradığımız özellikte bir orta saha oyuncusuydu hagiye teşekkür edilmeli ve yapacağı transferlere güvenmek lazım elanonun verceği katkının 10 katını vercek

bu sene ilk defa heyecanlandım bir gs maçını seyrederken,ilk transfer olduğunu duyduğumda ne gerek vardı bu adama demiştim,hagi ye de çok kızmıştım hele kazım transferinden sonra,yalnız böle bir adamı 2 milyon euro ya almak ve böle bir adamdan haberdar olmakta ayrı bir tebrik konusu,bu adamı bu para aldıktan sonra misimovic e verilen paraya acımamak elde değil,bence hagi ye kocaman bir teşekkür etmek lazım hem böle teknik ve hem böle koşan bir adam bulmak çok zor,tipik değil süper bir b2b adamı,forvet arkası bence aslında tam cluio için gerisi bi düzgün olsa takımın,bu fiyata böle bir adam alındığı için çok teşşekürler en başta hagi ye saygım arttı ,geldiğinden beri çok kızıyordum hagi ye ama bide biglia ve forvet gelse o zaman takım güzelleşecek,umarım güzel oyunun daim olur cluio,

taraftar ne kadarda özlemiş iyi bir adam izlemeyi,

bir barışa baktım bir de cluio ya,barış futbolcuysa cluio ne olaki

adam iyi çıktı beyler çaktırmayın nazar değmesin :D

Aydın ve Barış'ın kesin milletvekili falan tanıdıkları var.

Culio gibi bir adamın kenarda başlayıp bu heriflerin ilk 11'de çıkması hayal kırıklığı.

Bu arada spikerin Culio'ya Clio demesine hayran kaldım.

İki maçtada ilk yarı ve ikinci yarı arasında uçurum var. İkinci yarı CLdeki maçlarımızı izler gibi oldum, oyuncularımız o kadar hırslıydı. Takımı ateşleyen, pas dağıtımını yapan, takımı yerleştiren Culio vardı. Bir zamanlar Haginin yaptığı gibi..

Tamam konu - KİLİT - yoksa nazar değecek. :asd:

adama topu atacağı yeri bile işaret ettirdiler kızdı sonra ne bakıyosun gelsene dercesine :D saygılar...

Pek bir numarası yok. Ortalama bir adam. Pasları vasat üstü olabilir sadece.

Geri
Üst Alt