#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

İtü sözlük;

yaklaşık bir saatlik oyununu izlediğim kadarıyla biraz diego'ya biraz da kaka'ya benzettiğim galatasarayımızın yeni orta saha oyuncusu. kesinlikle gamsız değil, sahaya girdiği andan itibaren 40 yıllık galatasaraylı gibi canla başla mücadele etmiş ve birçok faule maruz kalmıştır. dengesi,gücü ve devamlılığı ilk göze çarpan özelliklerinden. o takıma ve takım da ona alışırsa galatasarayımızda elmas gibi parlayacağına inanmaktayım.

uzun zaman sonra ilk defa bir oyuncu bana kendisini hayran bıraktırdı. mevkii itibariyle hele kırılgan olması, koşmaması, savaşmaması beklenirken (bakınız alex, elano, lincoln) kendisi yerlerde sürünüyor. her topa basıyor rakipteyken. müthiş ara paslar atıyor. topu zor kaybediyor. sürekli faul alıyor. top kendisindeyken ve hatta faul yapılmış yerdeyken bile oyunculara niye kaçmıyorsun tarzında el kol hareketleri yapıyordu. ha rakip çok dandikti diyeceksiniz. rakiple alakası yok. ilk defa oynadığını ve bok gibi bir zeminde oynadığını da akla getirirsek, tamam rakip dandikti ama iyi oyuncu arkadaş. ben çok sevdim. elano gibi pasif değil. lincoln gibi kendisine oynayan, artist ve vurdumduymaz değil. alex gibi top rakipteyken izleyen biri de değil. abartmayı sevmem ama çok iyi. acaba ayhan, barış, hakan balta gibi kazmalardan sonra mı çok etkilendim lan? bak o da var. yok yok çok iyi. çok faydalı olacak inşallah.

...

ben bayağa etkilendim.liderlik vasfıda var.düştü mü hemen kalkıyor.daha ciddi bir maçta izlemek lazım ama.ortasahamızda banko oynayacaktır.

Elano efendinin 1.5 sezonda yapamadığı işi 60 dakikada yaptı. Bienvenido Culio... :tiphat:

Culio'nun yeri kesinlikle ortasahanın ortasıdır. Sol açık, sağ açık uğraşmaya gerek yok. Aynısının sağ ayaklısını da bulduk mu ortsaha tamamdır. :)

Culio Galatasarayda konusunu inceliyorumda..İlk açıklanınca ne yorumlar yazılmış..:;);)

Utandır bizi Culio..

Helal olsun ne sol ayak var adamda..

Formanın hakkını verecek gibi,hep böyle devam edersin inşallah.

Bu ''alışma süreci'' denen olaya hep gıcığımdır. Oynayacak adam ilk maçında da çıkar oynar. İlk maç olmasa da bir kaç maç içinde kendisini belli eder, kalitesini belli eder, oynar. Biz her gelen futbolcunun bir sene takıma alışmasını bekliyoruz. Elano geldi bir sene alışmasını bekledik, bu süreçte katkı yapmadı takıma. Misimoviç geldi, çok iyi futbolcu dedik, gerçektende iyi futbolcu ama ayağına top geldiğinde en azından kalitesini belli etmesini beklerdim. Belki misimoviçin oynadığı maç sayısına göre oyuncuyu eleştirmek çok doğru değil ama önce de söylediğim gibi en azından kalitesini belli etmeliydi, onu da yapamadı.

Yani işin özü, alışma süreci falan hikaye, oynayacak adam çıkar oynar, bu kadar basit.

Genelde sakat oyuncu aldığımız için, alışma süreci demek yerine iyileşme süreci demek daha doğru :P

Çok güzel oynadı.Colman'la falan kıyaslanmaz bence.Colman Trabzon'da gerçekten iyi oynayana kadar 1500 tane maça çıktı.Bu herif dün 1 bugün 2 son derece diri,ne yaptığını bilen bir adam olduğunu gösterdi.İnşallah böyle devam eder,helal sana Aslan parçası!

sonucta 2.lig ekibine karsi iyi bir oyun ortaya koydu ama eski oyuncularin hepsinden iyi oynadi...

begendim!

Büyüksün reis. Adam iki maçta BAM'ın yapamadığı herşeyi yaptı. Verkaç yaptı, orta yaptı, şut attı. Frikik kazandırdı. Asist yaptı.

Aman aman bir futbolcu degil ama attigi birkaç iyi pas ve sut ile etkili olabildi. Ligde ve kupada iyi-kötü isi götürür ama gelecek sezon hedef Avrupa ise kesinlikle yetersiz kalir.

Aman aman bir futbolcu degil ama attigi birkaç iyi pas ve sut ile etkili olabildi. Ligde ve kupada iyi-kötü isi götürür ama gelecek sezon hedef Avrupa ise kesinlikle yetersiz kalir.

sen son 4 yil icinde böyle bir orta saha mi gördün Galatasarayda, bu kadar emin konustun?

hatirlatayim

3 yildir Barisin

2 yildir Sarpin banko oynadigi bir orta sahadan bahsediyoruz.

Çok çok beğendim,umarım böyle devam eder:)

Aman aman orta saha adami lazim degil zaten bize. Elano ve Misimovic te aman aman hatta aman aman aman aman orta saha oyunculariydi. Turkiye'de ernst gibi Culio gibi gorev adamlari ise yariyor.

Geri
Üst Alt