#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

hagi kendinden birşeyler görmüş olmalı ki bu adamı aldırdı, dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama kalecinin köşeden çıkardığı şutu ben hagi'den çok defa izlemiştim, vuruş stili çok benziyor.

şunu demeden de geçemeyeceğim bu adam geldiğinde hemen istatistikleri öne sürülmüştü, topu topu oynadığı 2 maçta ortaya hangi istatistik çıkmış bir görsek:D

Culio cidden iyi oyuncu gibi, umarım devam eder.

500 bin euro alıyor yıllık.Şaka gibi. Elanoya verilen parayı çöpe atsaydık daha hayırlara vesile olurdu yemin ediyorum.

nazar-boncugu.jpg

Bu adamı haldun alsaydı, havaalanında binlerce kişi karşılardı ve kral olurdu daha oynamadan. Ama sezgin aldı, kimse onun namına tek kelime bile yazmıyor. Bir adamın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler.. (Ki bu iyi ve ucuz transferlerin başka örnekleri de var; Bkz. Cana, Pino)

Bu adamı haldun alsaydı, havaalanında binlerce kişi karşılardı ve kral olurdu daha oynamadan. Ama sezgin aldı, kimse onun namına tek kelime bile yazmıyor. Bir adamın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler.. (Ki bu iyi ve ucuz transferlerin başka örnekleri de var; Bkz. Cana, Pino)

Tamam da Culio yu sezgin mi beğendi alınsın dedi de alındı yoksa Hagi mi istedi? Hagi istemese sezgin nerden bulacak böyle hem ucuz hem de kaliteli topçu. Alınmasına gelince; Culioyu almak zor birşey değil adamın fiyatı belli geldiği lig belli çok zor bi iş değil yani buraya getirmekte marifet yok. Üstünelin getirdiği futbolcular yıldız olmuş, Türkiye ye gelmek için ikna etmesi zor oyunculardı. Ve hiç birine de abartı para ödenmedi. Normal fiyatları neyse buraya da fazlasını almadan gelmeye ikna etti Üstünel.

Tamam da Culio yu sezgin mi beğendi alınsın dedi de alındı yoksa Hagi mi istedi? Hagi istemese sezgin nerden bulacak böyle hem ucuz hem de kaliteli topçu. Alınmasına gelince; Culioyu almak zor birşey değil adamın fiyatı belli geldiği lig belli çok zor bi iş değil yani buraya getirmekte marifet yok. Üstünelin getirdiği futbolcular yıldız olmuş, Türkiye ye gelmek için ikna etmesi zor oyunculardı. Ve hiç birine de abartı para ödenmedi. Normal fiyatları neyse buraya da fazlasını almadan gelmeye ikna etti Üstünel.

Haldunun ikna yeteneği tamam eyvallah da Riijkardın istemesi ve Riijkard Galatasarayda olduğu için o adamların gelmeleri daha ağır basar. Culioya ilaveten Cana ve Pino da var orada hem.. Birisi Premier Leauge den Sunderland'ın kaptanı diğeri Fransanın en büyük klüplerinden Monacodan alındı. Ha deyilince alınacak adamlar değiller. Artı sadece bonservislerine bakma haldunun aldıklarıyla bunların, aldıkları yıllık ücretlere de bak
;)

Takıma gerçek liderlik yapabilecek oyuncuların başında görüyorum Culio'yu.Beypazarı maçında takıma yön vermek için elinden geleni yaptı,bir kaç pozisyonda özellikle Emre Çolağın soldan kaçmadığı bir kaç pozisyonda eliyle sürekli boşa kaçmasını istedi ama anlamadı tabi Emre orada.Culio'nun takıma çok faydasını göreceğiz bu gidişle,tabi sakatlamazlarsa.Beypazarı futbolcuları gibi sakatlamaya yönelik girişler,müdahaleler yapan çok takım olduğu için süper ligimizde işallah kendini koruyabilir.

Ayhan ile Mustafa adamı futboldan soğutmazlarsa çok faydalı olur:)

Haldun Üstünel'in yaptığı iddia edilen transferlerden Keita ve Neill tuttu. Diğer arkadaşların da şimdi nerelerde oldukları ortada.

Kewell, Baros, Keita, Neill. Gio'da iyiydi ama pahalı diye alınmadı.

Baros'u da sayalım, tamam. Kiralık Gio'yu saymam mümkün değil, hem zaten o kadar da iyi değildi. Kewell da iyi transfer ama transfer başarısı değil, bizden sonraki en yüksek teklif 1 milyon euroyken biz 1.8 verdik.

Hayri bence Haldun Üstünel'e laf söylemeye hiç bulaşma, her konuda hak verebilirim ama bu konuda hiç hak vermem. Adam daha ne yapsın ? :)

bam'dan sonra gözümüze messi geldi :D

Hayri bence Haldun Üstünel'e laf söylemeye hiç bulaşma, her konuda hak verebilirim ama bu konuda hiç hak vermem. Adam daha ne yapsın ? :)

Laf söylemiyorum ama abartmayın diyorum. Ayrıca Murat kardeşimizin de dediği gibi Haldun Üstünel'in bu adamları tek başına karar verip aldığına de inanmıyorum o yüzden biraz boşuna tartışılıyor bunlar.

Geri
Üst Alt