#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Laf söylemiyorum ama abartmayın diyorum. Ayrıca Murat kardeşimizin de dediği gibi Haldun Üstünel'in bu adamları tek başına karar verip aldığına de inanmıyorum o yüzden biraz boşuna tartışılıyor bunlar.

Böyle birşey olamaz zaten Hayri.

H.Üstünel-A.Sezgin kıyası neden yapılıyor anlamadım oyuncu listesinde kim varsa onlar bütçe dahilinde almaya çalışıyor.Kendileri transfer politikalarını belirlemedikleri içim kıyaslamak da anlamsız.

Bazı oyuncular vardır; yanındaki yöresindeki adamlar ne kadar kötü olursa olsun onlar kötü oynamaz. Öyle paslar atar öyle koşular yapar ki vasat takım arkadaşlarını bile kendine uyum sağlamaya zorlar. İşte Culio'nun bende yarattığı ilk izlenim bu tarz bir oyuncu olduğudur.

Ayhan ve Barış'ın yanında Xavi kaldı.

Tamam ilk oynadığı maçlarda iyiydi ama fazla abartmayalım bence iyi bi takıma karşı görmek lazım

Yahu beyler yapmayın, ilk resmi maç.Rakip ise Beypazarı Şekerlispor.Bu kadar methiyeler düzülmesine gerek yok.

Bu adam hakkında en ufak bilgim yoktu açıkçası. Ama 2. Neill'imiz olacak gibi. Culio-Cana iyi ikili olur. Ama yanlarına 1 tane daha iyi adam lazım.

Yahu beyler yapmayın, ilk resmi maç.Rakip ise Beypazarı Şekerlispor.Bu kadar methiyeler düzülmesine gerek yok.

Takımda ki diğer süper starlar ondan oynamadılar zaten.Şeker spor nasılsa sallayın dediler herkes durdu bir Culio oynadı :D O bakımdan önemsemeyin maçı Ayhan diye bir yıldız ötesi adam var elimizde.Eğer Culio birşey yapamasaydı son 3 dakika da Ayhan 3 tane atardı.Ama Culio iyi oynayınca o ve adaşları sallamadı maçı fazla :D

juanemmanuelculio.jpg

:ask:

Rakibin kim oldugu cok önemli degil. Ben uzun süredir bu kadar futbolcu bir adam görmedim takimda, maalesef. Cok üst düzey degil belki, cok büyük bir yildiz degil. Ama takimin kalanina baktigimda hep top ona gelsin diye bekliyor olucam bundan sonraki maclarda.

BAM'dan sonra Maradona gibi geldi bu adam. İnş böyle devam eder.

Yeteneklerini sadece Arda, Ayhan, Emre gibi futbolcuların yanında sahneleyebilir. Ama mücadele konusunda sınırları zorlayan, pesetmeyen bir futbolcu mentalitesi var. Hagi Sarp, Aydın ve Barış' ı aynı anda oynatmaya devam ederse. Culio da sahadan silinip gider.

Bence Misi+Elano'dan kat ve kat daha faydalı olacak bir futbolcu.

Culio'nun belli bir kalitesi var ama her maç kupa maçındaki gibi rahat olmayacak normal olarak.Eğer takım belli bir seviyede oynamaya başlarsa çok verimli olur takım oyunu konusunda ama işler ilk yarı olduğu gibi devam ederse kesinlikle takımın seviyesini atlatacak adam değil.

Tam ihtiyacımız olan adam:)

Takıma adapte oldukça çok daha verimli olacaktır. Birde kankası gelirse tadından yenmez işte :)

Geri
Üst Alt