#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Yalnız bugün bu adama yapılan faulleri sayamadım.

Biçtiler sahada adamı :o

Eskiden Ergün vardı. Takımın görünmeyen ama önemli adamıydı. Culio o tarz ve kaliteli bir adam. Ama malesef o kadar kötü bir takımız ki yıldız futbolcumuz statüsünde. Arda, Emre Çolak, Culio. Başka topa yatkın bir oyuncumuz yok. Çok yazık.

Konuyu biraz kiliteyin de, nazar değdirmeyelim. :o

adam yerden kalkamadı. bir çalım hemen bileğe tekme... bir çalım hemen ittir düşür yere... yeter be bu hakem bozuntuları kendilerini ne sanıyorlar ? düpedüz bezdirmek için faullü oynuyorlar. bizim serkan kırmızı kartı hakettimi ki ? eğer hakettiyse antalya'nın 9 kişi kalması lazımdı. Allah belanızı versin bu kadar faullu oynanmaz. futbol bu insanların ekmek parası. rezil herifler!

Mükemmel bir adam gerçekten. Maçın sonlarında hala basıyordu. İstediği gibi top saklıyor, faul alıyor, pres yapıyor, pas, şut atıyor... Daha ne isteriz ki?Biraz daha bekleyelim, böyle oynamaya devam ederse ligin en iyi orta sahası sıfatını hakeder gibime geliyor...

Parmağımı ısırdım bu ne müthiş mücadele diye bravo be

pressimages%2F4786Masallah2.png

:)

Maşallah nazar değmesin aynı istikrar'da devam Culio, sanki senelerdir bu takımda oynuyormus gibi bu adam. Çok sert giriyorlar bu adam da sakatlanırsa döverim faul yapanları... :D:D

Cana-Culio-xxxx olsun o zaman culio coşar işte,ayhana pas atıyor top geri gelmiyor,ardaya atıyor arda geri atana kadar maç bitiyor,hakan baltaya atıyor orası zaten Allaha emanet.

Milyonluk furbolcular Elano ve Misi'ye katlanan mazoşistler nerede? Hepsini bu başlığa davet ediyorum. Bu iki 40+10 maç şans verilen işe yaramaz iki futbolcu için renkdaşlarına hakareti normal görenler...

mükemmel oyuncu ya tam aradigimiz adam bi tane da culio gibi adam alsak orta sahaya cok rahatlariz

Cana'dan sonra ikinci reyis Culio. Büyüksün baba, o kadar tekmeye inat oyununa devam etti :)

gayet guzel oynadi.tebrikler

Milyonluk furbolcular Elano ve Misi'ye katlanan mazoşistler nerede? Hepsini bu başlığa davet ediyorum. Bu iki 40+10 maç şans verilen işe yaramaz iki futbolcu için renkdaşlarına hakareti normal görenler...

Evet, sorularınızı alalım?

Ya şu adamı bir oynatmadılar ha. Pat küt düşürdüler hep... Kasap dolu ligimiz

Ohoho böyle devam ederse 1-2 haftaya sakatlanır.Yerden kaldırmadılar Culio yu.

Culio sağ tarafı lazım..Birde Ayhan yerine Emana gibi biri;),Helal olsun..Dakikka 90 hala geri gelip pres yapıyor..İlerden kpşu yaparak rakibin bir çok atağını kesdi.

Geri
Üst Alt