#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Culio sağ tarafı lazım..Birde Ayhan yerine Emana gibi biri;),Helal olsun..Dakikka 90 hala geri gelip pres yapıyor..İlerden kpşu yaparak rakibin bir çok atağını kesdi.

Dünyada Emana dışında oyuncu yokmu arkadaşım.

Ne kondisyon varmış Culio'da, dakika 90 hala koşuyor. Oyunun iki yönünü oynayabiliyor. Ayrıca ayağından top da kaptırmıyor kolay kolay, en kötü faulü alıyor.

Çok da sabırlı, Antalyasporlular'dan Culio'yu biçmeyen kalmadı neredeyse. Tık yok. Oyuna devam. Sanki bizim için özel olarak programlanmış Android. Japonyadan.

:tiphat:

1842.jpg

Dünyada Emana dışında oyuncu yokmu arkadaşım.
Örnek olarak verdim ben,Malum isimci olan renkdaşlarımız var:D,Rumen liginde oyunu çift yönlü oynayabilen birisi varsa nedne olmasın..Busaatten sonra benim için isim önemli değil..Oynadığı mevkinin hakkını versin yeter:D

Biglia yeterli olurdu bizim için. Sezon açılacak hala somut bir transfer adımı yok. Gel de delirme...

Bu kalitede devam ederse galatasaray taraftarının sevgilisi olur Culio... Antalya maçında da çok iyiydi. Bravo.

Ulan gelirken o kadar salladık adam reis çıktı:asd:,çok iyiydi yine:tiphat:

Fazla savruk bir oyuncu, tabi bizim takımda sistem felan olmadığı için çok iyi oynadı gözüktü.Orta sahada oynamamalı.

Taraftarın yeni sevgilisi. Yahu insanda biraz şımarıklık olur. Yok, 1 gram şımarıklık yok. Bazıları çabalamıyor, ben niye koşuyorum, kendimi harap ediyorum ifadesi de yok. Elano+Misi'yi futbolda katlar, adamlıkta sınıfta bırakır.

Bu mactada gorevini yerine getirdi.

Ortasahamiz sinif atladi sayesinde.

Birde forvet alsak.

Geri
Üst Alt