#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Yanındakiler de ona ayak uydurabilirse performansı dahada artar.

Umarım hep böyle devam eder.

Yanındakiler de ona ayak uydurabilirse performansı dahada artar.

Elano için de bunu demiyor muydu bu taraftar? Culio'yu tabi Elano'yla aynı kefeye koymam. Zaten belirtmiştim, takımdaki orta sahalardan daha iyi. Ayhan, Barış, Mustafa'dan falan tabi. Bisikletten arabaya geçiş gibi oldu bu. Eskiden otoyola çıkamazdık, şimdi en azından otoyolda ilerleyebiliyoruz. Ancak arabamız o kadar da iyi bir model değil maalesef.

90 dakika koşan bir adam. Sahanın her yerindeydi. Tekniği de iyi düzeyde. Vallahi bravo. Beklediğimden iyi çıktı.

Elano için de bunu demiyor muydu bu taraftar? Culio'yu tabi Elano'yla aynı kefeye koymam. Zaten belirtmiştim, takımdaki orta sahalardan daha iyi. Ayhan, Barış, Mustafa'dan falan tabi. Bisikletten arabaya geçiş gibi oldu bu. Eskiden otoyola çıkamazdık, şimdi en azından otoyolda ilerleyebiliyoruz. Ancak arabamız o kadar da iyi bir model değil maalesef.

Önyargı ile bakmayı bırak.Culio Galatasaray'a gelmeden önce defalarca izlemiş biri olarak bu takımın ilacı olacağını düşünüyorum.Bize lazım olan sert ve dikince futbolu oynayan, düştüğü zaman yerinden kalkan biri. Culio takım oyuncusu ve herhangi bir latin amerika ülkesi vatandaşından beklenmeyecek bir sert oyun yapısına sahip.Gör bak Culio vazgeçilmez olacak.Önyargıyı bırak.

Haklısın ama ayhanla barışın yerine bir oyuncu transfer edebilirsek o zaman iyi bir marka olur.

Elano'dan kurtul artık. Nedir bu her konuya Elano yazmaktan sıkılmadın mı?

Culio başarılıydı ve çok etkili oldu rakip sahada. Bazı pozisyonlarda gerekli desteği göremedi. Yanındakilerle uyumunu arttırırsa performansı dahada artacak muhakkak. Elano'yla alakası yok bunun.

bana elano gibi puf adam gerekmiyor kardeşim,adam galatasaray formasının kıymetini bilmedi bu kadar basit,sanki formayı hakir gördü aynısı jo içinde geçerli,ama culio müthiş bir profesyonel,çok mücadeleci,bulunduğum mekanda maçı izleyen 2-3 tane embesil sivaslı vardı onlar dahi culioya hem sövüp hem iyi olduklarını söylüyorlardı :D

dikkat ettiyseniz topu sürüşü lincoln gibi :) ama ondan çok farkı var. çok daha diri geriye yardıma geliyor. mücadeleci.. kısacasıı yerinde bi transfer..

Aynısını yazacaktım.Top sürüşü Lincoln'e gerçekten çok benziyor.

Bu adamdan harikalar yaratmasini beklemek sacma olur. orta sahanin ortasinda Cana'nin yaninda oynar ama topu daha seri oynamali. bence ayaginda fazla top tutuyor. begendigim yani topu iyi saklamasi ve bilincli oynamasi. ama düz bir oyuncu oldugu asikar. öyle ara pas atacak, oyunun yönünü degistirecek bir adam degil. bize öyle bir adam lazim ama. su anki görüntüsüyle bana göre Culio önümüzdeki sezon iyi bir yedek olmali. bana göre Cana'nin yanina daha teknik oyun kurabilen bir oyuncu sart. Hagi de öyle demis zaten. su gibi akan bir oyuncu istiyormus o bölgeye.

Olumsuzluklardan bile olumluluklar yaratabilen. Son top için savaşan. Maçta bir hatasını görebilmek çok zor.

Taraftar onu çok sevecek. Onu yedek düşünen kişinin Galatasaraylılığından şüphe duyulur.

Arda-Baros-Culio-Pino/Kewell-Kazım-Stancu ofans hattı olarak gayet iyi ama Barosu oynatabilsek.Baros yerine onun kadar kaliteli birini almamız şart bence..

Çok iyi oldu transferinden önce söylediğim lafları bana yedirtti çok mutluyum:D

Hem hırslı hem mücadeleci. Ayrıca oyunu çok güzel okuyor ve defansa katkıları çok güzel.

İlk maçlardakine oranla dün daha etkisizdi bana kalırsa. Ayrıca topla gereksiz yere çok fazla oynuyor, sağa dola dönüyor, geveliyor. Bunun sonunda faulünü alıyor belki ama daha basit oynayabileceği pozisyonlarda böyle işlere girmesi gereksiz.

Saha içinde Ayhan'dan farkı 1.dakikanın sonunda meydana çıkıyor.

Bence yeterli.

Geri
Üst Alt