Tolga Akdağ
Kırmızı Üye
- 29 Temmuz 2009
- 1.963
- 0
- 1.306
Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio
Yanındakiler de ona ayak uydurabilirse performansı dahada artar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek bir özelliğini göremedim. Klasik taraftar abartmaları.
Elano için de bunu demiyor muydu bu taraftar? Culio'yu tabi Elano'yla aynı kefeye koymam. Zaten belirtmiştim, takımdaki orta sahalardan daha iyi. Ayhan, Barış, Mustafa'dan falan tabi. Bisikletten arabaya geçiş gibi oldu bu. Eskiden otoyola çıkamazdık, şimdi en azından otoyolda ilerleyebiliyoruz. Ancak arabamız o kadar da iyi bir model değil maalesef.
Elano için de bunu demiyor muydu bu taraftar? Culio'yu tabi Elano'yla aynı kefeye koymam. Zaten belirtmiştim, takımdaki orta sahalardan daha iyi. Ayhan, Barış, Mustafa'dan falan tabi. Bisikletten arabaya geçiş gibi oldu bu. Eskiden otoyola çıkamazdık, şimdi en azından otoyolda ilerleyebiliyoruz. Ancak arabamız o kadar da iyi bir model değil maalesef.
Panda Sinan: Ilk 11’inde Culio gibi futbolcusu bulunan bir takim sampiyon olamaz.
dikkat ettiyseniz topu sürüşü lincoln gibiama ondan çok farkı var. çok daha diri geriye yardıma geliyor. mücadeleci.. kısacasıı yerinde bi transfer..
Böyle bir şey dedi mi bu gerizekalı.Ne alakaysa bu iyice havalanmış