- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio
Eleştirecek yer aramaya devam edin, size BAM müstahak.
Eleştirecek yer aramaya devam edin, size BAM müstahak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Culio'nun biraz daha geriden gelip top alması lazım. Stoperlerin ikisi de oyunu geriden başlatamıyor ve burada iş orta sahalara düşüyor.
İlk maçlardakine oranla dün daha etkisizdi bana kalırsa. Ayrıca topla gereksiz yere çok fazla oynuyor, sağa dola dönüyor, geveliyor. Bunun sonunda faulünü alıyor belki ama daha basit oynayabileceği pozisyonlarda böyle işlere girmesi gereksiz.
ben bazi arkadaslari anlamiyorum. kimse Culio'ya kötü oyuncu demiyor. BAM'a 10 bastigi asikar. ama BJK'de Guti oynarken bizim taraftarin Culio gibi ekstra özelligi olmayan bir adama ronaldinho muamelesi yapmasini hazmedemiyorum. Galatasaray olarak daha büyük düsünmeliyiz. benim dediklerim uzun vadeli tabiki. bu sezon icin Culio degismez olacaktir ve faydasi da olacak.
ben bazi arkadaslari anlamiyorum. kimse Culio'ya kötü oyuncu demiyor. BAM'a 10 bastigi asikar. ama BJK'de Guti oynarken bizim taraftarin Culio gibi ekstra özelligi olmayan bir adama ronaldinho muamelesi yapmasini hazmedemiyorum. Galatasaray olarak daha büyük düsünmeliyiz. benim dediklerim uzun vadeli tabiki. bu sezon icin Culio degismez olacaktir ve faydasi da olacak.
Adam top tutmasa faul aldırmasa ilerideki her top masa tenisi gibi dakkasında kalemizde,Kimle oynayacak o basit oyunu Ayhan'lamı Barış'lamı yoksa kademesindeki Balta'ylamı bilemedim şimdi :confused:
Sivas maçını abim kaza yaptığı dolayısıyla izleyemedim son iki-üç gündür hastanedeyim.Bugün geldim, Merak ediyorum Culio,Yekta,Stancu üçlüsü nasıl oynadılar?Beklentileri karşılayabilecekler mi?