#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Eleştirecek yer aramaya devam edin, size BAM müstahak.

Valla takımda o kadar çapsız adam var ki Culio İniesta gibi görünüyor.

İkinci yarı cok gözükmemesinin sebebi aldıgı darbeler ve haginin cok ileri cıkma demesiydi diye düşünüyorum. İlk yarı cok iyiydi

Capone vardı bir zamanlar , öyle yetenek abidesi birisi değildi ama sonuna kadarda giydiği formanın , aldığı paranın hakkını verirdi. Culio gibi Capone gibi bu işi ciddiye alan Galatasaray ismini ciddiye alan futbolcular lazım. Öyle Elano gibi süper yetenek çıt kırıldım adam değil.

Culio'nun biraz daha geriden gelip top alması lazım. Stoperlerin ikisi de oyunu geriden başlatamıyor ve burada iş orta sahalara düşüyor.

Culio'nun biraz daha geriden gelip top alması lazım. Stoperlerin ikisi de oyunu geriden başlatamıyor ve burada iş orta sahalara düşüyor.

Culio nun görevi degildi bu dün.

Ayhan ve Barisin göreviydi bu dün.

Servet/Cana dan alip, Yekta, Culioya verecek olan Ayhan ve Baristi.

Ama ne Baris, nede Ayhan yapti bunu.

Ayhan eskiden yapardi az cok, ama bu sefer Ayhan da hic karismadi.

2 milyon'a Tr'den böyle bir adam alman imkansız , hatta böyle bir oyuncuya Tr'de en az 10 isterler.Kovandaki işçi arı ve gayet başarılı.Takımın tek eksiği lider , kreatif bir oyuncuyla , forvet eksiğiydi.Arda ve Stancu takıma geldiğinde , Cana liberoya , Neill stopere geçtiğinde bu takım fazlasıyla güçlü olur. En önemlisi de 10 numara pozisyonda oynayacak oyuncunun yeteneklerini sahaya %90 vermesidir.İşçiler başarılı , gerisi kraliçeye kalmış.

İlk maçlardakine oranla dün daha etkisizdi bana kalırsa. Ayrıca topla gereksiz yere çok fazla oynuyor, sağa dola dönüyor, geveliyor. Bunun sonunda faulünü alıyor belki ama daha basit oynayabileceği pozisyonlarda böyle işlere girmesi gereksiz.

Adam top tutmasa faul aldırmasa ilerideki her top masa tenisi gibi dakkasında kalemizde,Kimle oynayacak o basit oyunu Ayhan'lamı Barış'lamı yoksa kademesindeki Balta'ylamı bilemedim şimdi :confused:

ben bazi arkadaslari anlamiyorum. kimse Culio'ya kötü oyuncu demiyor. BAM'a 10 bastigi asikar. ama BJK'de Guti oynarken bizim taraftarin Culio gibi ekstra özelligi olmayan bir adama ronaldinho muamelesi yapmasini hazmedemiyorum. Galatasaray olarak daha büyük düsünmeliyiz. benim dediklerim uzun vadeli tabiki. bu sezon icin Culio degismez olacaktir ve faydasi da olacak.

ben bazi arkadaslari anlamiyorum. kimse Culio'ya kötü oyuncu demiyor. BAM'a 10 bastigi asikar. ama BJK'de Guti oynarken bizim taraftarin Culio gibi ekstra özelligi olmayan bir adama ronaldinho muamelesi yapmasini hazmedemiyorum. Galatasaray olarak daha büyük düsünmeliyiz. benim dediklerim uzun vadeli tabiki. bu sezon icin Culio degismez olacaktir ve faydasi da olacak.

Bu takim en son Culio gibi bir orta sahayi ne zaman gördü, bunu söyle bana.

"haklisin, daha 2-3 sene önce su vardi kadromuzda, bu vardi kadromuzda ama simdiki duruma bak" diyebiliyor muyum?

Defans forvet arasındaki bağlantıyı yıllardır sağlamaya çalışan tek oyuncu Ayhan'dır.

Mehmet Topal yavaş olduğu için yapamamıştı bu işi. Ayhan'a da helal olsun ama pek bi becerdiği söylenemez.

Ama Culio bu işin altından kalkacak gibi duruyor.

En azından Arda'nın yükünü hafifletir biraz.

Napalım yani adam çok iyi oynuyorsa kötümü oynuyor diyelim.Ayrıca haberin olsun ronaldinho gelse Culionun verdigi verimi veremez. Ayrıca Culio çok iyi pres yapabilen ve teknik bir adam.Bjk da Guti oynuyormuş ee sanki çok iyi oynuyorda hiç bir büyük maçta görmedim ben Gutiyi penaltı atmakla olmaz bu işler.Uzun vadede Gutiyi alalım ozaman 35 yaşında.Hey allahım bende böle oynuyan bir oyuncumuza böle yorum yapılmasını hazmedemem.

Kimse Culio'ya Ronaldinho muamelesi yapmiyor. Senelerdir ayaga top yapabilen, oyunu iki yonlu oyunyabilen bir orta saha oyuncusuna hasrettik. Culio bu isi ciktigi 3 mactada basariyla yerine getirdi. Buna sevinen insanlari hazmedememek de neyin nesi oluyor arkadasim?

Ne Guti,nede Alex,suanki mevcut kadromuza göre her ikiside Culio nun suan verdigi katkiyi veremez,bu Culio nun onlardan cok daha iyi oldugunu göstermez,bu bizim kadromuzun kalitesizligini gösterir.Culio nunda saginda Keita,solunda dos santos,hemen arkasinda ernst yada biglia tipinde bir eleman olsun,o zaman tartisalim Culio nun kalitesini ama su kadroya göre benim icin bir ronaldinho dan,gutiden,alex den fazlasi var eksigi yok,malesef aci ama gercek bu :)

27 yasına gelmıs adam, hicbir zaman buyuk kuluplerin veya buyuk liglerdeki takımların hedefi olmamıs, en buyuk (transferi degil) transfer hikayesi Galatasaray. Kimse kotu oyuncu demiyor ama Galatasaray gibi bir takımın yabancı oyuncusu da olmalı mı bilemem artık. Veya olsa bile yıldız oyuncumuz yıldız transferimiz muamelesi yapılır mı, yapıyorsak bizim halimiz nicedir bi dusunmek lazım.Florquin i hatırlayan var mı? Kotu oyuncu muydu? Naptı bizden sonra duydunuz mu sesinin solugunun cıktıgını?

Oyunu iki yonlu oynayabilen orta saha oyuncusuna senelerdir hasret olan sadece biz degiliz, herkes oyle. bulan bir daha bırakmıyor zaten kolay kolay. Bizde de bu isi senelerdir hangi hoca gelirse gelsin cogunlukla ilk 11 de yapan-yapmaya calisan ama kendini begendiremeyen bi Ayhan var. yerli oyuncunun kaderi budur oynadigi mevkinin dunyadaki en iyisi ile karsılastırılır gizliden ve begenilmez.

Sonuc olarak arkadaslar adam 27 yasında ve Hagi gibi kume dusmemeye oynayacak takımlar kadar hucumu dusunen bir teknik direktorden baskasının sisteminde de, yani buyuk takım gibi oynamayı dusunen ve isteyen bir takımda ne kadar oynar bilemem. Biz burda ne kadar konussak da oyuncular sahada bize cevap verecekler, Culio da oyle.

hagi eldeki malzemeyle önce yenilmemek,sonra yenmek icin oynatiyor.Birakin bundan sonraki transferleri,mevcut kadrodaki adamlarimiz sakatlikdan cikip kadroya girse, genede ona göre bir oyun sistemi kurar haliyle simdiki gibi korkak oynatmaz.

Aslinda rijkaard in yapmasi gerekende buydu,yani elindeki malzemeye göre oyun plani yapacaksin,yenemiyorsan yenilmeyeceksin.Ta ki,sakatlar dönene kadar.

Adam top tutmasa faul aldırmasa ilerideki her top masa tenisi gibi dakkasında kalemizde,Kimle oynayacak o basit oyunu Ayhan'lamı Barış'lamı yoksa kademesindeki Balta'ylamı bilemedim şimdi :confused:

Gerektiğinde topu tutarsın ama o topu gevelediği pozisyonlar çoğu ya faulle, ya top kaybıyla ya da yan/geri pasla sonuçlanıyor. Son iki üç maçtır açık ara en çok faul yapılan oyuncumuz, ben de bunu topla fazla oynamasına bağlıyorum. B.k atmaya, kusur aramaya çalıştığımı düşünmesin kimse, sadece dikkatimi çeken bir noktaya değindim. Tabii herkesin gözünde Xavi rütbesine yükseldiği için hiç laf söylenmiyor. Oysa aynısını Arda yaparken ne bencilliği kalıyordu ne faşistliği ne yabancı düşmanlığı ne de egoistliği. Neyse.

Sivas maçını abim kaza yaptığı dolayısıyla izleyemedim son iki-üç gündür hastanedeyim.Bugün geldim, Merak ediyorum Culio,Yekta,Stancu üçlüsü nasıl oynadılar?Beklentileri karşılayabilecekler mi?

Sivas maçını abim kaza yaptığı dolayısıyla izleyemedim son iki-üç gündür hastanedeyim.Bugün geldim, Merak ediyorum Culio,Yekta,Stancu üçlüsü nasıl oynadılar?Beklentileri karşılayabilecekler mi?

Geçmiş olsun öncelikle. Yekta ilk yarıda çok iyiydi. 2. yarı yorulmasından dolayı biraz düştü ama yine de görevini yaptı. Maçın en çok koşan oyuncusu oldu.

Culio çok mücadele etti iyiydi.

Stancu 20 dakika falan oynadı. İyi izlenim bıraktı. Bilekleri yumuşak. Güzel çalım attı 2-3 kere. Ayrıca hızlı da sayılır. İş yapar gibi.

Geri
Üst Alt