#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Bu adam gerçekten reis...

geldiği gün çok iyi oyuncu geldi demiştim ama bu kadarını ben de beklemiyordum...

görev adamı olur dedim ama tam bi lider...

:tiphat:

kendini farklı gösterme çabası içinde olanlara cevap bile vermeyin lütfen

Culio yu beğenmeyenler : O zmn siz gidip topcu olsaydınız da Galatasarayda oynasaydınız. Burdan konuşmak kolay tabi

Ağzı olan konuşuyo !!!!!

Sene başı yapılsaydı bu transferler yekta culio stancu felan şamp. potasındaydık :SS:

Bu kadroyla sampiyonluk potasi imkansiz çünkü yapilan transferler takimin kalitesini fazla yükseltmedi. Bu transferler sezon basinda yapilsaydi 2-3 puandan fazla fark olmazdi.

2-3 puan dahami cok alirdik :D hehe bu iyiydi :)

Culio sivas macini ve eskisehir macinin adamiydi...

Adam manyak oyuncu burda üst düzey felan degil demeyin...

göz var nizam var... Sadece daha önce büyük kulüpte oynamadigi icin böyle yaziyorsunz...

q7 leride gördük biz ;) elanolarida gördük....

Gerçek hayatta ezikliğin getirdiği psikolojik bozukluk ile forumlara abuk subuk mesajlar yazarak kendilerini tatmin eden insanlara cevap verip onların böbürlenmesini yani kendilerini tatmin etmelerine izin vermeyin.

Arkadaş önceki hesabın var gel ondan yaz, bu kadar belli etmemek lazım ne olduğunun. Şizofrenik kişilik bozukluğu.

Gerçek hayatta ezikliğin getirdiği psikolojik bozukluk ile forumlara abuk subuk mesajlar yazarak kendilerini tatmin eden insanlara cevap verip onların böbürlenmesini yani kendilerini tatmin etmelerine izin vermeyin.

Bunu siz yapsanız hiçbir problem olmayacak :)

Bundan sonra Culionun yerine Ayhan ve Mustafa çıkar maçlara sizde görürsünüz ozmn dünya kaç bucak. Adamlar hala konuşuo adam yok şöle yok böle sanki herkes profesyonel futbolcu olmuş aşmış millet kendini .

Ayağına top geldiğinde endişesizce ne yapacağını merakla izlediğim takımdaki üç beş futbolcudan biri. BAM dan sonra panzehir etkisi yaptı bu bünyede

Culio yu beğenmeyenler : O zmn siz gidip topcu olsaydınız da Galatasarayda oynasaydınız. Burdan konuşmak kolay tabi

Ağzı olan konuşuyo !!!!!

valla ya.En iyi oyuncuyu kötülüyorlar anlayamıyorum.Bunlar BAM ı izlemek istiyor heralde

Ayhan - Mustafa - Barış üçlüsüden sonra kim oynarsa Xavi - Iniest - Busquest etkisi yapar bu adamlar o kadar kötü topcu hatta topcu deil yazık verilen paralara hatta git kaptan yap sen adamı

Geri
Üst Alt