#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Hiç kusura bakmayın ama Mehmet Topuz´u orta sahaya koy,işte Cluio budur.Yerli olsa inanın hiç sesim çıkmaz ama bu adam için orta sahadan bir kontenjana değmez.

Mehmet Topuz gibi yıllık 2 Milyon, bonservise 10 milyon mu verseydik?

Bu adamı, yıllık 600, bonservis 2 milyona aldık.

Lazım kafa.

Beğenmedim. Pas hataları had safhadaydı.

Mehmet Topuz gibi yıllık 2 Milyon, bonservise 10 milyon mu verseydik?

Bu adamı, yıllık 600, bonservis 2 milyona aldık.

Lazım kafa.

Cluio en fazla o kalitede,abartılıcak bir oyuncu değil demek için Topuz örn verdim.O adama 10 milyon avro verelim demedim.Yabancı alacaksak biraz fark yaratacak adam olmalı piyasadaki Türk oyunculara göre.

Bana lazım kafa,beyin bedava gibi saçma salak şeylerle gelme.Cluio en fazla o kalitede,abartılıcak bir oyuncu değil demek için Topuz örn verdim.O adama 10 milyon avro verelim demedim.Yabancı alacaksak biraz fark yaratacak adam olmalı piyasadaki Türk oyunculara göre.

Fark yaratacak oyuncu alacaksın ama kaç tane? 10 yabancının 10'unu da fark yaratacak şekilde alırsak kulüp batar. Fark yaratacak oyuncu alacaksın, yanına da böyle çalışkan oyuncular alacaksın.

Culio'nun hazırladığı pozisyonda Baros bir karış sağa vursa gol bile atmıştık .

Senin gerizekalı olmadığını düşünüyorum ben. Öyle doğdu içime. Sen gerizekalı değilsin.

X: Culio çıktıktan sonra pozisyonumuz bile yok.

Y: Servet 10 cm aşağı vursa gol bile atmıştık.

Burada Y'nin anlattıklarından şunu anlıyoruz, Culio yokken pozisyonumuz varmış. Y'nin Culio oyundayken pozisyonumuz olmadığına dair herhangi bir açıklaması yoktur. Gerizekalı olmadığını tahmin ettiğim için bunu anlamış olman lazımdı.

Bence gelecek sezon iyi bir takım oluşursa o zaman anlaşılacak ne kadar iyi oyuncu olduğu,şimdi burun kıvıranlarda o zaman methiyeler düzecektir..

Fark yaratacak oyuncu alacaksın ama kaç tane? 10 yabancının 10'unu da fark yaratacak şekilde alırsak kulüp batar. Fark yaratacak oyuncu alacaksın, yanına da böyle çalışkan oyuncular alacaksın.

Calisiyor da bosa calisiyor, Baris da calisiyor.

Yazinca insanlar firtinalar kopariyor. Ilk geldigi gunden beri bunu yapiyor topla cok oynuyor gereginden fazla oynuyor. Bazen bu yuzden pozisyonlar øluyor baslamadan direk zekasi ve paslari ile oynamiyor. Mucadelesi tamam ruh vs. vs. BAM'dan iyi olmasi tamam fakat gercekten bazen macta cok fazla olduruyor pozisyonlari. Surekli topla beraber kendisi zorluyor biraz da paslari oyun zekasi ile zorlasin.

Yazinca insanlar firtinalar kopariyor. Ilk geldigi gunden beri bunu yapiyor topla cok oynuyor gereginden fazla oynuyor. Bazen bu yuzden pozisyonlar oluyor direk zekasi ve paslari ile oynamiyor. Mucadelesi tamam ruh vs. vs. BAM'dan iyi olmasi tamam fakat gercekten bazen macta cok fazla olduruyor pozisyonlari. Surekli topla beraber kendisi zorluyor biraz da paslari oyun zekasi ile zorlasin.

Ya Selen of of of. Avrupa takımlarıyla karıştırma şurayı yeter. Zeka zeka zeka diyip durma, sonra sana alıntı yapmak zorunda kalıyorum. Kardeşim her oyuncuyu Xavi veya İniesta olarak görmekten vazgeçin artık yeter. Culio'da zeka yok, Cana'da zeka yok, Lincoln'de zeka yok, Keita'da zeka yok, ne gerizekalı takımmışız biz yahu vallahi bıktım zeka yok lafından.

Benim anlamadığım bir nokta var.Elano varken herkes yanındaki adamlar kötü diye performans gösteremediğini söylüyordu.Culio da neredeyse aynı adamlarla yan yana oynuyor ve en azından sorumluluk alıp birşeyler yapmaya çalışıyor.Niye Elano kadar sahip çıılmıyo bu adama onu çözemedim ben.Elano'nun bireysel yetenekleri belki daha fazla olabilir bu adamdan ama gösterdiği performans olarak geldiğinden bu yana Elano'dan daha çok katkı sağlamıştır benim gözümde.

Boşa değil kesinlikle. İyi çalışıyor kanımca.

Top caldigini, rakibi bozdugunu gormedim. Rakip ustune gelince cekiliyor. Belki kotu gunundeydi onu bilemem. Paslari falan da ortalama. Iyi bir oyun kurucu alirsak daha defansif bir orta sahanin yaninda boyle ileri geri calisir fazla sorumluluk almadan. Ondan fazlasini beklemek zarar. Ha Ayhan'a gelince, Ayhan'in o kadar cigeri yok ama oyun zekasi ve paslari daha iyi.

Top caldigini, rakibi bozdugunu gormedim. Rakip ustune gelince cekiliyor. Belki kotu gunundeydi onu bilemem. Paslari falan da ortalama. Iyi bir oyun kurucu alirsak daha defansif bir orta sahanin yaninda boyle ileri geri calisir fazla sorumluluk almadan. Ondan fazlasini beklemek zarar. Ha Ayhan'a gelince, Ayhan'in o kadar cigeri yok ama oyun zekasi ve paslari daha iyi.

Panpa ilk defa izlediysen, kötü görünmesi doğal. Yoksa iyidir, Culio.

Çok oynamak zorunda kalıyor top taşıyabilen adam olmadığından dolayı her şey onun üstüne kalıyor. Yine de mücadelesinden ödün vermiyor, helal olsun.

Ya Selen of of of. Avrupa takımlarıyla karıştırma şurayı yeter. Zeka zeka zeka diyip durma, sonra sana alıntı yapmak zorunda kalıyorum. Kardeşim her oyuncuyu Xavi veya İniesta olarak görmekten vazgeçin artık yeter. Culio'da zeka yok, Cana'da zeka yok, Lincoln'de zeka yok, Keita'da zeka yok, ne gerizekalı takımmışız biz yahu vallahi bıktım zeka yok lafından.

Lincoln'de nasil zeka yok Keita da iyi futbolcu idi. Lincoln 10 numara idi zaten. Misi zaten yeterince elestirildi pozisyon bulamiyor takimda niye oynamiyor diye. Kac tane Turk var Sercan fark yaratacak. Alabilecek misin Nurileri Hamitleri vs. vs. gelecekler mi takimda kesinlikle yerli belirli bir seviyenin ustune cikamayacaksin. Milli takimin durumu da ortada. Ve yabanci kesinlikle ust duzey olmak zorunda. Xavi Iniesta kimse olsun demiyor. Fakat sirf mucadele ile de olmuyor artik. Sonuc ortada.

Her ne kadar bugün kötü görünse de solda Stancu yerine çekilip Cana yerine Yekta girseydi antepi daha fazla hataya zorlardık özetle Hagi verdi turu iki maçta da yanlış ve geç yapılan tercihleriyle. Culio birden çok mevkide rotasyona katkıda bulunacak b2b oynayabilen iyi bir oyuncudur yani Avrupa'da bile yeterlidir Ayhan ile kıyaslayan trolldür.

Çıkartılması kesinlikle yanlıştı.

Çok oynamak zorunda kalıyor top taşıyabilen adam olmadığından dolayı her şey onun üstüne kalıyor. Yine de mücadelesinden ödün vermiyor, helal olsun.

Kesinlikle katılıyorum, sahada ona eşlik edebilecek kimse yok. Mücadelesi,hırsı takdire şayan fakat attığı paslar için aynı yorumu yapmak güç.

Geri
Üst Alt