#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

selcuk inan ve bu iyi ikili olurlar

baros la tartistigi icin bilerek baros a pas atmadi,macin ilk yarisinda bombos pozisyonda topu baros un önune birakmadi.

baros la tartistigi icin bilerek baros a pas atmadi,macin ilk yarisinda bombos pozisyonda topu baros un önune birakmadi.

Patent enstitüsüne başvurup bu yazını kitap haline getirmelisin, harika bir masal olmuş.

Ya Selen of of of. Avrupa takımlarıyla karıştırma şurayı yeter. Zeka zeka zeka diyip durma, sonra sana alıntı yapmak zorunda kalıyorum. Kardeşim her oyuncuyu Xavi veya İniesta olarak görmekten vazgeçin artık yeter. Culio'da zeka yok, Cana'da zeka yok, Lincoln'de zeka yok, Keita'da zeka yok, ne gerizekalı takımmışız biz yahu vallahi bıktım zeka yok lafından.

...

Patent enstitüsüne başvurup bu yazını kitap haline getirmelisin, harika bir masal olmuş.

maci tekrar izleyin demek istedigimi anlarsiniz.

en az 3-4 pozisyonda uygun durumdaki baros a pas atmadi.

bunu sadece ben demiyorum,bugun maci tv den izliyen herkes bunun farkina varmistir.

maci tekrar izleyin demek istedigimi anlarsiniz.

en az 3-4 pozisyonda uygun durumdaki baros a pas atmadi.

bunu sadece ben demiyorum,bugun maci tv den izliyen herkes bunun farkina varmistir.

bende önüne atmadıgı pozısyona anlam veremedim acıkcası.içime kurt dusurdu o pozısyon hakkaten atmaması komikti

İyi bir yedek olur ancak!

Bugün pas hatasi rekoru kirdi resmen ama Culio gibi savasci bir askerden liderlik yapmasini beklersen cok beklersin. Culio bu sorumlulugu almak istiyor ama kapasitesi yetmiyor. Bu haliyle bile bu ilk 11´in Baros´la birlikte en kaliteli futbolcusudur. Bu kadroyu bize yakistiranlar utansin. Gercek Galatasaray´da sadece mücadelesiyle ön plana cikacak bir futbolcu bugün bizde liderlik yapiyor. Yaziklar olsun hepsine ne diyeyim

Takım oyuncusu bu kadar zekageriligi olan bir takımda filozof görevi görüyor kalmalı

Kendinize Culio gibi vasat oğlu vasat adamları yakıştırıyorsanız, bulunduğunuz berbat konumu da yadırgamayacaksınız. Culio seviyesindeki 11 adamla zaten bundan daha iyisini yapamazsınız.

Sabah culio'nun maçtan sonraki röportajını dinledim üzerimde baskı yok oynadığımız sonuçta sadece bir oyun ben sadece kızlarıma yiyecek götüremezsem üzerimde baskı oluşur gibi şeyler söyledi geldiği zaman bu forma için kendimi öldürebilirim diyen culio değil miydi?Sadece bir oyun ha ?

Servet, Cana, Kazım maç boyunca sanki sahada tatil yapıyor. Culio birkaç hafta enayilik yaptı didindi durdu tek başına. Baktı beleşçi olmak, 90 dakika oynatılmanın garantisi! Yinede aldığı para helal olsun bu gibi kaliteli ve çalışkan futbolculara.

Culio çıktıktan sonra ortasahada olmayan pas sisteminin çöktüğüne şahit olduk.En son çıkacak adam gözüyle bakarken oyundan alınması kafayı yiyeceğim yeminederim.İyi topçu ayrıcada.

Seneye Avrupğada olmadığımıza göre Culio seneye ilk 11'e yazılacak ilk isim olmalı.

Sürekli söylüyorum Culio bize Colman'ın Trabzon'a verdiği katkı kadar katkı sağlasa ortasahamız çağ atlar,bana göre o katkıdan daha fazlasını sağlayabilecek kapasiteye sahip.

Yanına iki tane ileri geri oynayabilen adam aldıkmı seneye ligde rahatlıkla oynarız.

Servet, Cana, Kazım maç boyunca sanki sahada tatil yapıyor. Culio birkaç hafta enayilik yaptı didindi durdu tek başına. Baktı beleşçi olmak, 90 dakika oynatılmanın garantisi! Yinede aldığı para helal olsun bu gibi kaliteli ve çalışkan futbolculara.

Servet'in anası ağladı maçı çevirelim diye.

Seneye Avrupğada olmadığımıza göre Culio seneye ilk 11'e yazılacak ilk isim olmalı.

Sürekli söylüyorum Culio bize Colman'ın Trabzon'a verdiği katkı kadar katkı sağlasa ortasahamız çağ atlar,bana göre o katkıdan daha fazlasını sağlayabilecek kapasiteye sahip.

Yanına iki tane ileri geri oynayabilen adam aldıkmı seneye ligde rahatlıkla oynarız.

İyi işte..Seneye Avrupada yokuz...Culio nun yerinede Daha genç oyuncu alalım..

Çok iyi oynadı.Sonra iyi oyununun karşılığını oyundan çıkarak aldı!

Geri
Üst Alt