#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Artı iki diye birşey varsa ve klübende bam yerine orta saha olarak bu adam otursun diyorsanız kalmalı.Kalacaktır zaten.

Daha iyisini alana kadar en iyisi bu . Ben de bayilmiyorum bu adama ama gelecek sene 50-100 milyon euro transfer butcelerimiz olmayacaksa ve bu takimdan 10-15 arasi adam kalacaksa Culio cok rahat girer bu 10-15 oyuncu arasina .

Stancu kesinlikle elden çıkarılmalı ama Culio iyi bir yedek olabilir sorun çıkarmaz.11 için düşünülüyor ise o da yollansın, yedek için fena sayılmayacak kalibrede.

Artı iki için Pino, Stancu ve Culio'dan ikisi kullanılmalı.Bir tanesi gidecek ama hangisi bilemem.

Artı iki için Pino, Stancu ve Culio'dan ikisi kullanılmalı.Bir tanesi gidecek ama hangisi bilemem.

3'ü de yollanmali.

ama kimse almaz.

bunlar oynayacagina altyapidan cikan adamlara firsat veririm. en az bunlar kadar oynarlar.

okadar küfür edilen aydin stancu'dan basarili oynuyor.

galatasarayda iyi bir yedek olur bence kalmalı disiplinli ve ucuza oynuyor.ama ilk 11 oyuncusu değil zor olur trabzon maçında atamadığı paslarla kanıtladı 11 oyuncusu olamayacağını ama beğeniyorum kendisini

Kalitesiz topcu ariyorsaniz buyurun:

Allahini seven Culio'nun ustune toprak atsin. Iyi bir yedek olur en fazla orta saha ve sol kanat icin.

Ilk macindaki paslar neydi öyle be. Simdi önündeki adama pas atamiyor, atmiyor.

Geldikten 2-3 maç sonra Culio'nun kötü bir futbolcu oldugunu söyledigimde isitmedigim laf kalmamisti. Dikkat çekmek veya sirf elestirmek için yazdigim söylendi. Simdi herkes Culio'nun vasat alti oldugu konusunda hemfikir sanirim. Demek ki yaziyorsak bir bildigimiz var.

Geldikten 2-3 maç sonra Culio'nun kötü bir futbolcu oldugunu söyledigimde isitmedigim laf kalmamisti. Dikkat çekmek veya sirf elestirmek için yazdigim söylendi. Simdi herkes Culio'nun vasat alti oldugu konusunda hemfikir sanirim. Demek ki yaziyorsak bir bildigimiz var.

Anlıyorum seni Serhat.

Fanatik stayla... Bin haber yaparlar, bir tanesi tutar, ertesi gün "Biz demistik" diye baslik atarlar... Seninki de o hesap olmus kardes... Haa su da var, ben Culio'nun vasat bir futbolcu oldugunu düsünmüyorum, oyunun iki yönünü de oynayabiliyor, vasat bir adam bunu yapamaz, Baris gibi, Sarp gibi...

Fanatik stayla... Bin haber yaparlar, bir tanesi tutar, ertesi gün "Biz demistik" diye baslik atarlar... Seninki de o hesap olmus kardes... Haa su da var, ben Culio'nun vasat bir futbolcu oldugunu düsünmüyorum, oyunun iki yönünü de oynayabiliyor, vasat bir adam bunu yapamaz, Baris gibi, Sarp gibi...

Baris ve Sarp'i kaale almak bile yersiz, onlar vasat alti degil eksilerdeler. Kaldi ki çift yönlü oynamak bir oyuncuyu kaliteli veya ise yarar kilmaz. Ayrica forumda oyuncular hakkinda yaptigim analizleri tek tek oku, 10 yorumumdan en az 9'u mutlaka tutmustur.

culio kesinlikle vasatın üstünde

bu adam takımın en kötü döneminde geldi ve takımda göze çarpan, bir şeyler ortaya koyabilen tek isim oldu

cananın bile bu takımda nasıl oynadığı ortada, ben canayı referans alıp kıyaslama taraftarıyım

sonuçta cananın ne olduğunu iyi biliyoruz

Sezon sonu Stancu ile paket yapıp gönderilmeli. Vizyonumuz düşmeye başladı.

bugün oldukca iyidi. cok gol kacirdi ama atti bitane yinede :)

Her attığı çalımda Arda sandım, meğer Culio'ymuş. Hiç beklenmeyecek çalımlar ve paslar falan gayet hoş yani. Orta sahada kesin kalsın dediğim tek adam heralde.

Bu sene çok büyük yapılanmaya gidemeyiz zaten.1 sene daha 11 de oynar,öbür sene gider ya da yedeğe çekilir.

Geri
Üst Alt