#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Culio iyi oyuncu ama çok kanata gidiyor ve oradada etkisiz kalıyor , orta sahada tam b2b gibi oynasa daha başarılı olur ama hep kanata kayı veriyor , kendini orada daha rahat hissediyo olabilir ....

Ama öbur sene yeni bi takım kurulacaksa orta sahaya kesinikle transferler lazım , bu yüzden Culio süper bi yedek olur :)

Ama oynamazsa sorun edermi orasını bilemiyorum...

tek paslasabilecegi adam arda o nedenle sola kayiyor

Bu adam sürekli koşuyor.Üstelik Barış gibi değil.Hem koşuyor,hem iş yapıyor.İkisi bir arada.Hem hesaplı,hem kaliteli bir adam.Kalır heralde seneye.

Şöyle bi sitemle daha başarılı olur demek istedim :

Cana-Culio

Arda

Iki kanat oyuncusu ve bi Forvet , böyle bi sistemde bence daha başarılı olur ama biz ısrarla Ayhan ,Sarp Baris ve digerleriyle 4-3-3 oynamaya devam ediyoruz ...

Katılıyorum. Stancu, Culio, Yekta, Kazım.. hiç biri boş adam değil. Stancu'ya gereğinden fazla bonservis ödedik, orası ayrı..

avrupanin herhangi bir ulkesinin en genc yetenegini 3 milyona vermezler reis

hele ara transferde hic vermezler

bence cok bi kazik yok oradada

ayrica zapata denen zati muhteremde elimizdeki kalecilerle top diye oynar

adam 1 sene takimiyla davalik diye top oynamamis

yavas yavas duzeliyor

Elanoyu delicesine savunanlar Culioya sallayarak isim saksakcısı olduklarını cok net belli ediyor.

şu adam hakkında yazılanlar komik. adam defansa gidip ileri kosmaktan dili agzına geldi. seneye belli bir takım icersinde herkesin pozisyonu belirlendikten sonra nasıl bir görev adamı oldugu ortaya cıkacak. şimdiki takım corba gibi. culio yanındaki sarplamı paslaşacak. valla şu takımda en son laf edilcek adamlardan biridir culio seneye yedek dahi olsa kesinlikle kalmalı..

Yahu ikide bir 2 milyon euroya alindi demeyin. Transferler 2 milyon euroyu geçmeyecek diye bir sartimiz mi vardi da Culio'yu aldik ? Begenmiyorum iste, isterse bedavaya oynasin. Bugünkü Galatasaray için yeterli olabilir ama normal sartlarda yedek kulübesinde bile oturamaz.

Madem çok ucuz futbolcu istiyorsunuz, gidelim Afrika'dan bir kamyon zenci doldurup getirelim. Belki hepsi kötü oynar, o zaman da ben size "Ya o zencilerle üç ögünlük yemek karsiliginda anlasildi, ne güzel oynuyorlar. Bu sekilde Avrupa'dan tek futbolcu alamayiz. Daha ne istiyorsunuz Allah askina" derim.

Bence önümüzdeki sezon kesinlikle kalmalı. Orta saha oynar, kanatlarda oynar, gerekirse sol bek bile oynar. Bildiğin joker futbolcu işte.

4-5 milyona bize gerekn çift yönlü orta saha oyuncusunu aliriz. Culio'nun bonservisi olan 2 milyon euro ile ondan daha iyi ve genç bir oyuncuyu yedek oturturuz. Culio da dogal olarak Romanya'ya tekrar sutlanir. Bu kadar basit.

Yollanması zaten saçmalık olur kesinlikle kalmalı ama asla ilk 11 olarak dusunulmemeli

Culio Gustavo Colman'dan kötü mü? Selcuk gelir ve bu ikili yanyana oynarsa gerisini siz düsünün.

Culio ligin her takımının 18'inde bulunur.11 demiyorum 18 diyorum.

Culio'da sağ diye bir kavram yok. Sadece yürümek için kullanıyor o ayağını. Haliylede sağına dribling yapamıyor. Bu bir orta saha oyuncusunda olmaması gereken ilk özelliklerden biridir. Bugün Culio'nun soluna doğru pres yapan herkes bizim orta sahamızı saf dışı bırakır. (Tabi oyun kurucu olarak oynadığı zaman.)

Geri
Üst Alt