#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

yani size göre ayhan türk diye kalsın bu adam gitsin. yürün yahu nasıl olur

saçmalamayın niye yollayalım yahu adamı +2 de lampardımı alacağız.......tartışması bile abest son maçta gördük katkısı olur bize zaten terimin böyle bir hataya düşeceğini zannetmem.....

culio

pino

cana

belki stancu bile kalmalı yahu yedekte gerek.......

Kalacak zaten merak etme:)

Bu arada arka arkaya kimse sana cevap vermeden mesaj yazma orda edit var duzenleme orda ekleyebilirsin ne soylemek istiyorsan forumun kalitesi icin soyluyorum :)

Culio gitti diyelim yedek olarak yabancı futbolcu bulundurmayacak mıyız ? Yoksa gitsin diyenler Kalström'ü yedek olarak mı düşünüyor, kaldı ki bu adam iyi bir takımda daha iyi işler yapar.

Kewell falan kalıp, Culio giderse çok komik olur :o

kalacak yabancı bana göre baros ile birlikte . zapata insua kewell cana gider stancu maalesef elde kalır

böyle bir imkan varsa,yarım sezonluk pas yüzdesini merak ediyorum.bulabilen olursa sevinirim.

Kapak taka taka bir hal oldu eleman.

Birakinda sezon basinda Emre Toraman'in cirit attigi orta sahaya karsi etkili olsun bari.

Yahu ne derdiniz var bu adamla anlamıyorum. Yedekte durur işte Barış-Sarp mı dursun kulübede? Hem kazandığı da fazla değil pek. İlk 11'i değil de ilk 18'i güçlendirecek bi oyuncu Culio. Rotasyonda falan kullanılır yine kalabilir diye düşünüyorum. Ama seneye direk ilk 11 için Culio düşünülüyorsa kulübü kapatsınlar.

Culio ya laf yok. 500 bintl lik(€ ?) adamin yaptigi katkiyi gormeyen kalmadi.

Elanonun yaptigini culio yarim sezonda 2 ye katladi. 3,5 mil€ da almiyor.

11 e girsin demiyoruz ama bundan iyi bana bir tane yedek oyuncu gonsterin. Sezon boyunca hic sakatlik, kart cezalisi gibi olaylarda olmayacak herhalde...

Culio iyidir, sene kalacak zaten

Bir arkadaş yazmış geçen sayfada, ismi olan bir oyuncu bu katkıyı verse göklere çıkarırdınız.

yahu gol attı diye başlamış övmeler.tamam takımdan bir sürü oyuncu gitmeli ondan önce ama.kewell gidip bu adam kalacaksa yazık gerçekten.ben Galatasaraya yakışır kalitede yabancı olduguna inanmıyorum.

yahu gol attı diye başlamış övmeler.tamam takımdan bir sürü oyuncu gitmeli ondan önce ama.kewell gidip bu adam kalacaksa yazık gerçekten.ben Galatasaraya yakışır kalitede yabancı olduguna inanmıyorum.

sen kimleri istiyorsun xavi iniesta sana uyarmı. adam size kapak taka taka gidiyor. sizde deli oluyorsunuz..

Culio'dan çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur. Takımda kalacaktır zaten.

Geri
Üst Alt