#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

ey yeni yönetim ve terim

culioyu gönderirseniz beklentilerimiz çok yükselecek yeni kadro için

bizi hayal kırıklığına uğratmayın

Bu adam Galatasarayın ayakta kalmaya çalışan tek futbolcusuydu. Bu takımdan gönderilecek 20 ye yakın oyuncu sayılabilir ama bu isim Clulio olmamalıdır. Takımda kalmayı gerçekten hakkeden tek yabancı futbolcu ayrıca Türklerdende çok daha fazla hakketti bunu. Bu adamı Joker gibi kullanabiliriz. Gönderilirse büyük hata yapılır diye düşünüyorum.

takımda kalması gereken tek yabancı futbolcudur kanımca baroş gider culio gitmez o derece...

kalmamalı ben orta açamayan adamı takımda görmek istemem.culio bursada oynayacak topçu.pas verirsiniz geri alamazsınız anmlamsız hareketler yapar.topu ayağında çok tutar.bizim iyi oyunculara ihtiyacımız var orta sınıf oyunculara değil.

sen ametörmüsün hahah ne ortası kardeşim adam hucumu iyi calım atar sagda oynar solda oynar önliberoda oynar,araya kacar,asist yapar.mücadelecidir fatih hocanın istediği özellikler var kendisinde

culio yerine çok çok iyi birisi bulunmazsa kalmalı. iyi bir kadro içinde bu sene yaptıklarından daha iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum.

Bu sene ne yaptı allah aşkına. Fıtık etti şahsen beni.

Yarım sezonda gördüğümüz potansiyel 0.

Culioya kadar gidecek çok adam var kadroda

Culio gitsin onlarda gitsin. Sırasını falan bilmem valla ben. 0'dan takım kurulmalı. Servet - Hakan - Satancu - Culio gibi adamlar hala kadroda bulunursa en kritik noktalarda gene elenir gideriz. Bir sezonun emeği çöpe gider.

Yarım sezonda gördüğümüz potansiyel 0.

Gördüğüm potansiyel deseydin daha iyi olurdu. Geçen sene banko oynayan bir Mustafa & Ayhan & Barış üçlüsü vardı, bu sene Culio gibi bir rotasyon oyuncusuna burun kıvırıyoruz. Eğer bu adamdan daha iyi bir rotasyon oyuncusu bekliyorsan malesef öyle bir dünya yok.

Culio adami delirtir.

Culio gitsin onlarda gitsin. Sırasını falan bilmem valla ben. 0'dan takım kurulmalı. Servet - Hakan - Satancu - Culio gibi adamlar hala kadroda bulunursa en kritik noktalarda gene elenir gideriz. Bir sezonun emeği çöpe gider.

Yedekte Kallströmü falan oturtmayı düşünyosan yüzüne bi su çarp bence.Culiodan iyi rotasyon oyuncusunu bulamayız

kim alınırsa alınsın kalmalı o müthiş sol ayağı etkilidir. attığı aşırtma golü enfesti heleki kewellın olmadığı ortamda kalmalı kalmalı....

Fıtık olmak alışkanlık yaptı ondan garip gelmiyor size. BAM'da ne kadar sinirleniyorsam Culio-Stancu ikilisinde de o kadar sinirleniyorum tv başında.

Culio gitmeli diyenler Fm oyununda sanıyorlar kendilerini.

Culio, Kewell kadar karizmatik olsaydı bizim taraftar ayağına kapanırdı bu seneki oyunu karşısında.

Taraftar Culio'yu beğenecek kadar düşmüşse hakkaten bulunduğumuz yeri hakediyormuşuz.

Culio, Kewell kadar karizmatik olsaydı bizim taraftar ayağına kapanırdı bu seneki oyunu karşısında.

Ne alaka ya:o Culio +2'nin en sonu için BELKİ kalabilir şahsen görüşüm. Tabi Barış-Sarp-yaşlı Ayhan'dan sonra bi anda bize müthiş görünmesi normal. Mesela bi Emre Belözoğlu'na bi Culio'ya bakarsak arada çin seddi kadar fark olduğunu görürüz net. Hagi gerçekten çok çok boş bi teknik direktördü yani her açıdan bize verdiği zararın haddi hesabı yok.

Geri
Üst Alt