#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio

Burda bu adamı övenler en geç 1 sene sonra Mustafa Sarp muamelesi gösterecekler adım gibi eminim.

ondan evvel gitmesi gereken isimler olduğunu düşünüyorum . culio bu formayı hakketmeyecek hiç bir şey yapmadı .

Culio da teknik, hırs fizik, top saklama, şut, pas vs hepsi ortalamanın üstünde bazıları çok iyi. Sağ ayağını kullanamıyor ve bana göre oyun zekası düşük bunlar eksileri. Ama kesinlikle kötü bir adam değil hele ki Mustafa Sarp'la kesinlikle kıyaslanmaz, ayıptır.

Culio da teknik, hırs fizik, top saklama, şut, pas vs hepsi ortalamanın üstünde bazıları çok iyi. Sağ ayağını kullanamıyor ve bana göre oyun zekası düşük bunlar eksileri. Ama kesinlikle kötü bir adam değil hele ki Mustafa Sarp'la kesinlikle kıyaslanmaz, ayıptır.

Culio iyimi ? Ahmet iyimi?

Culio iyimi ? Ahmet iyimi?

:) Teknik, pas, şut gibi konularda ortalamanın üstünde ve bunlara ek olarak çok mücadele ettiği için de iyi bir adam oluyor bana göre. Gayet iyi bir yedek. Kulübede bekletmek için Yekta-Culio orta saha rotasyonundan iyisi zor bulunur özellikle de defans ve sağ açıkta çok bariz problemler varken. Göndermek anlamsız olur.

Bence yetenekli bir adam ama futbola çok geç başlamanın sıkıntılarını yaşıyor. Temel özellikleri yüzünden yapacağı hareketleri çok ağır veya hatalı yapıyor. Yine de yedek olmasını isterim.

Yedek olarak sarp oynasın zaten, culio'ya takıntılı adamlar yedek, rotasyon kavramından bir haberdir.

Yedek olarak sarp oynasın zaten, culio'ya takıntılı adamlar yedek, rotasyon kavramından bir haberdir.

Kapışalım mı bu konuda. Gel bir halı saha maçına oturalım tartışalım rotasyon nedir? Ne dersin? :)

duran top kullanmasında ne yapıyosa yapsın...

Geçen yılın ikinci yarısında takımın en iyisiydi . Şimdi ne oldu da bu adamı beğenmiyoruz onu anlamadım. En azından yedek için düşünülür kesinlikle.

ya bu amele yorumcuları dinliosunuz sonra böyle oluyo culio yu demirkol dışında beğenen yorumcu görmedim ben zaten bilerek mi yapıyolar bunu ya culio da ne ararsan var savaşçı teknik pas atıyo solda oynuyo ortada oynuyo ne yapıcak bu adam daha bi söyleyin Allah aşkına..

Culio da ne ararsan var yani. Vay anasını bir yaşıma daha girdim. Bence hiçbir özelliği yok. Ne oyun yönlendirme becerisi, ne taktik becerisi, ne üretkenlik, ne pasörlük, ne etkili şut, ne etkili duran top, ne hız... Hiç bir şeyi yok adamın. veriyorsun ayağına topu dayıyor sırtını rakibe hep solune hep soluna. orayı da kapayınca rakip iptal oluyor. Bu kadar vasat bi yabancı orta saha uzun zamandır izlememiştim.

Süper faydalı bir futbolcu. 30 maç sahada uyuyan Elano ile 10 maç sahada ciklet çiğneyen Misi gibi futbolculara katlanan taraftarlarız. Culio'nun ise takıma ortalama üstü fayda sağlamaktan başka bir iş yaptığı yok.

90. dakikaya yakın oyuna alındı. Hakaret gibi birşey. Ama her zaman işini yapmaya çalışan kaliteli ve enerjik bir orta saha oyuncumuz.

en azından intere karşı sahadaydım diyecek :P

Boşuna kontenjan dolduruyor.

Geri
Üst Alt