#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Keşke geri dönme şansı olsa ama Ordu opsiyonu da kullanır kesin.

adam fatih ismine karsi antipati beslemistir coktan

Galatasaray'da oynamış, gelmiş geçmiş en çalışkan yabancılardan biri. Tekniği de normalin üstü derecede. Mükafatı Anadolu'ya sürgüne gönderilmek.

Ancak Ordu'nun dusmesini bekleyecegiz. Yazik ettik su adama.

IBB macinin genis ozetinden anladigim baya iyi performans gostermis Culio, kendini marke eden adami calimlari yuzunden iki kere sari karta zorlayip attirmis. Ayrica assist olabilecek guzel paslari vardi, umarim seyrediyordur yetkililer bu maclarin 90 dakikalarini.

IBB macinin genis ozetinden anladigim baya iyi performans gostermis Culio, kendini marke eden adami calimlari yuzunden iki kere sari karta zorlayip attirmis. Ayrica assist olabilecek guzel paslari vardi, umarim seyrediyordur yetkililer bu maclarin 90 dakikalarini.

Culio'yu Arda'ya güvenerek yollamışlar. Ne alakaysa artık? Sanki Arda yabancı kontenjanını işgal ediyor da, Culio ile yer açıyorlar :)

Kiralık olmak aidiyet duygusunun oluşmasını zora sokuyor mu?

Ben Orduspor’a ait olduğumu hissediyorum. Zaten kontratımda bir madde var. Orduspor bu sezon sonunda ligde kaldığı takdirde ben otomatik olarak Orduspor’un oyuncusu olmaya devam edeceğim. Anlaşmanın böyle olması beni rahatlatıyor. Burada mutluyum ve Galatasaray’a dönmek için oynamıyorum.

Dipnot: Four Four Two Ekim sayısı Culio röportajından.

İyi topcuydu, niye gönderildi bir türlü çözemedim.

Cok garip olaylar oldu bu hafta :D.

Pino, İslam polisi tarafindan goz altina alindi dovmeleri gorunuyor diye :D

Geçen yıl ayakta kalan ender oyuncularımızdandı.

Fatih hoca da ardanın gidişinden sonra sitemde bulunmuştu ardaya.madem gidecektin,Culio'yu göndermezdim gibisinden diye.

Culio en kötü sezonumuzda forması için savaşan oyuncularımızdan biriydi.Yazık oldu.Gidişine üzüldüm,yalan yok.

Adam da postayı koymuş zaten.Orduspora aitim,Galatasaray'a dönmek için yapmıyorum diye.

Dönme aslanım,Bize Sabriler Servetler yakışır.

Sen şovunu yap Ordu'da.uzaktan izleriz biz seni..

benim bildigim arjamntinli ve çift pasaportu yok diye biliyorum

Milli forma giyememiş olmak canını sıkmıyor mu ?

Futbol oynamaya bu kadar geç başlamasaydım benim için farklı olabilirdi. Arjantin forması olmasa da yakında milli bir forma giyebilirim. Şili ve Romanya’dan teklifler alıyorum. Ben Romanya’da yeniden doğduğuma inanıyorum. Hiçbir maddi beklenti içinde olmadan onlar için seve seve oynarım.

Orduspor Kulübü Resmi İnternet Sitesi

Romanya'dan teklif gelmiş Culio'ya.

Culio milli takıma - Fotomaç

Reis yine yapti golünü. Ordu 2 - Eskisehir 0. Daha cok vuracagiz kafamizi taslara..

Geri
Üst Alt