#29 Juan Emmanuel Culio

Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık

Lucescu'nun aldırdığı adamların hepsini.

Bunu bekliyordum işte ikinizde yemin ediyorum çocuksunuz ve bilmeden b*k atıyorsunuz LUCE nin getirdi dediğiniz adamların hepsi KİRALIKTI MONDRAGON DAHİL!!!! O sene ciddi bir yönetim zafiyeti vardı kimseyi alamadılar zaten 3 dünya yıldızı getireceğiz diye geldiler başa tüm yaz 3 dünya yıldızı diye insanları oyaladılar eldeki kiralıkalrdan ise Sadece Mondi kaldı onu zar zor Adnan Öztürk sayesinde yalvar yakar aldık.

Lütfen diyorum bak lütfenn b*k bile atıyor olsanda düşünerek at bir gerçeğe dayanarak at ruh hastası insanların hayal dünyaları sana ilginç gelebilir onlara yaranmak isteyip onun gibi tepkiler çekmeye çalışmak isteyebilirsin ama sen kendin ol ve gerçeklere dayanarak konuş.Hayal meyal hatırlıyorsun birde Luce nin getirdiği oyuncuların hepsini yolladı diyorsun cidden KOCA BİR YAZIK!!!

Kendin ol ve bildiğini konuş LÜTFEN!!

Edit şimdi gelir birisi Sergen'i yolladı diye zırlar ortalıkta ama unutulmasın Sergen Nisan ayı gibi BJK ile anlaşmıştı ve açık açık onlara sözüm var dedi.Zaten Hoca Sergen'i yollayacak olsa 99'da almazdı takımına!

ses soluk yok culio dan bu aralar

Ordu'nun deplasmanda Gençler'e yenildiği maçta Ordunun tek golünü atmış.

geri dönsün adam görev adamı.aslında FT sever böylelerini ama başkası aldığı için istemedi muhtelen.

Culio>Kazım

Culio>Riera

Culio>Solda oynayan Emre

Bizim takımın futbolcusu olmadığını gördünüz heralde. İğrenç bi futbolcu

Lan orta sahada Melo oynuyor hala Cluio diyorsunuz.Takılsın Ordu´da bırakın.

400.000€'ya satarsak bile büyük bir ticari başarıdır.

Gayet iyi top oynadı, çıkıp iğrenç bir futbolcu falan demeyin, cahillik etmeyin beyler.

Hala atliyor.Hic degismemis.. Her pozisyonda yerde.sacma sacma isler yapiyor...

Sahtekarın önde gideni. Ben takımımızda böyle ahlaksız adamlar görmek istemiyorum.

Fatih Terim: "Arda 2 gün sonra gitse asla Culio yu yollamazdım bunda samimiyim umarm döndüğünde çok yararlı olur" diyor.

Geri
Üst Alt