Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: #27 Juan Emmanuel Culio | Orduspor'da Kiralık
Kötü oyuncu ama şu kadroya rahat girerdi.
Kötü oyuncu ama şu kadroya rahat girerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ordu opsiyonu kullanmazsa tabi![]()
Ordu'da kalmayı tercih ediyorsa o zaman alır Orduspor bonservisini anlaştığımız fiyata.
1.5 m€ idi sanırım opsiyonu. veremeyecek değil ordu. culio bence galatasarayı isteyecektir.
Kiralık sözleşmesi bittiğinde Terim de istiyorsa, Culio da dönmek istiyorsa döner.
Ordu'da kalmayı tercih ediyorsa o zaman alır Orduspor bonservisini anlaştığımız fiyata.
sana kesinlikle katılmıyorum ordu isterse orduda kalır dye birşey yok sonuçta opsiyon var bu opsiyon tek taraflı olmaz clionunda kalmayı kabul etmesi lazım, sana bir örnek mehmet aurelio fb de iken fb sezon sonu opsiyonu var diye sözleşmesini uzattı aruelyonun fikrini alıp anlaşmadan eeee sonuç ne oldu adam gitti ispanyaya kimse bişey yapabildimi nerde o fbnin opsiyonu! ayrıca şuan felipe melo 13 milyon euroya opsiyonu bizde felipe melo ben geri dönmek istiyorum dese juventusa kim neyapabilir opsiyon felan dinlermi biraz gerçekçi olalım lutfen!Culio Ordu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Ordu isterse alır bu kadar açık.
sana kesinlikle katılmıyorum ordu isterse orduda kalır dye birşey yok sonuçta opsiyon var bu opsiyon tek taraflı olmaz clionunda kalmayı kabul etmesi lazım, sana bir örnek mehmet aurelio fb de iken fb sezon sonu opsiyonu var diye sözleşmesini uzattı aruelyonun fikrini alıp anlaşmadan eeee sonuç ne oldu adam gitti ispanyaya kimse bişey yapabildimi nerde o fbnin opsiyonu! ayrıca şuan felipe melo 13 milyon euroya opsiyonu bizde felipe melo ben geri dönmek istiyorum dese juventusa kim neyapabilir opsiyon felan dinlermi biraz gerçekçi olalım lutfen!
Culio kalmak istiyor zaten. Açıklamalarını dinleyin.
Maç Sonu: Fatih Terim - 12.02.2012 00:30 (SPOR TOTO SÜPER LİG) / Galatasaray.org
e bi de buna bak alper önal![]()
Maç Sonu: Fatih Terim - 12.02.2012 00:30 (SPOR TOTO SÜPER LİG) / Galatasaray.org
e bi de buna bak alper önal![]()