Gündem 29 ocak 2023 fenerbahçe-kasımpaşa maçı kural hatası #KadıköydeSkandalVAR

Her hafta mide bulandırıcı bir olay oluyor bunların maçlarında sıkıldım artık

Hahahaha yıllarca bizim bu şampiyonuğuda çamur attılar, Rize de hakem sayesinde kazandı dediler şimdi kendileriyle çelişecekler.
Bunlara göre ne zaman kural uydurulsa muhakkak bizim maçlarda da oluyor ama uygulanmıyor
Kaç maç oldu sayamadım ben fener lehine yorumlanan kuralları. Ne ilginçtir ki başka takımlara öyle yorumlanmıyor.

Ben antuya açık seçik küfrettikten sonra kuşlar piyasaya yavaş yavaş çıkıyor forumda. Adminlerde bi zahmet dehlesinler şunları. Öyle rütbeye falan bakmamak lazım. İçimizde antuda senelerdir üyeliği olanlar var trollemek için onları. O hesap acıları depreştiki her konuda güya tarafsız gibi takılmaya çalışıyorlar. Tugay denilen futbolcu eskisinin bize şuanda yaptığı gibi

Macin kirilma noktasiydi

Kasimpasa 0-1 öndeydi ve fener oyun olarak zayifti

Sirf fener toparlansin diye verilmis art niyetli bir karar

Zaten mac boyunca fener lehine calisti
penaltiya kadar tek pozisyonlar var, o da defansin bir pas hatasindan kaynaklaniyor. penaltiya kadar fener sahada yoktu. o penalti tekrar edildikten sonra mac bitmisti.

Bir soru; Bu penaltı temdit penaltısı olsa maç tekrarı verilebili rmi?

aynı şey bizim maçta olsa gültekin ve 40 kişi kendini ateşe vermişti, her kanalda tükürük saça saça anırıyordu bazıları, rıza çalımbay telefonla bağlanmıştı bi kanala. işte türk futbolundaki adalet bu malesef
yazık bu ülkeye

Tersi olsaydı şu anda fenerasyon sayfasında maçın tekrar tarihini açıklanmıştı bile.

Son düzenleme:
ülkedeki yapılanmalar bitmiyor fetö temizleniyor ya diğerleri :)

Geri
Üst Alt