#29 Olcan Adın

Olcan geçen sene Avrupa Liginde iyiydi Şl düzeyinde gayet yeterli bir yedek oyuncu olabilir.Töre-Olcan muhabbeti vardı ama Olcan ve Gökhanın geçen sene yaptıkları arasında çok fark vardı.2 sene sonra geçer belki Töre ama Galatasarayın şuan için daha yönlü ve iyi olan Olcanı seçmesi makuldü.Töreyi alsak yedeklikten çıkamazdı tahminen.Olcansa bu senenin en kilit oyuncusu olabilir ligde.
avrupa liginde oynadığı takımlar geçen senenin limassol filandı sanırım onun kasımpaşadan ne farkı var şampiyonlar ligi başka bir seviye. töre daha 22 yaşında olcan 29 ikiside 4-4.5 milyon euro anlatabildim mi alt yapı kariyerine bak

Töre mi :D törede beyin yokki
o anca silahlarla oynamayı bilsin
dünkü maçla olcanı silmek doğru olmaz dün iyi olan kimse yoktu sahada

avrupa liginde oynadığı takımlar geçen senenin limassol filandı sanırım onun kasımpaşadan ne farkı var şampiyonlar ligi başka bir seviye. töre daha 22 yaşında olcan 29 ikiside 4-4.5 milyon euro anlatabildim mi alt yapı kariyerine bak
Olcandan iyi yerli bi yedek mi varda yetersiz diyorsun 3 tane yabancı kanatmı olacaktı.Olcan hem yerli olması kadar yeterlide oyuncu Lazio maçlarında gayet iyi oynamıştı.Ayrıca altyapı o kadar önemseme Gökhan yetersiz topçu.Her altyapısı olan iyi mi olacak?Ayrıca Gs gelişime açık oyuncular almamalı olmuş oyuncular almalı Telles ve Bruma örneklerinde olduğu gibi bu adamların patlamasını beklemek oldukça bir zaman kaybı oluyor Telles yerine Kolarovu Bruma yerine Naniyi almış olsaydık çok şey değişirdi.

Olcandan iyi yerli bi yedek mi varda yetersiz diyorsun 3 tane yabancı kanatmı olacaktı.Olcan hem yerli olması kadar yeterlide oyuncu Lazio maçlarında gayet iyi oynamıştı.Ayrıca altyapı o kadar önemseme Gökhan yetersiz topçu.Her altyapısı olan iyi mi olacak?Ayrıca Gs gelişime açık oyuncular almamalı olmuş oyuncular almalı Telles ve Bruma örneklerinde olduğu gibi bu adamların patlamasını beklemek oldukça bir zaman kaybı oluyor Telles yerine Kolarovu Bruma yerine Naniyi almış olsaydık çok şey değişirdi.
hazır adam alalım diyorsun bana bitmiş naniyi alsaydık diyorsun. takımı iyice trabzon tayfasıyla donatınca ne oluyor herkes görüyor 2 sene sonra olcan elinde kalır

Olcan dün çok kötüydü ama Bursa ve Fener maçlarında ben beğendim..Adamı harcamayın hemen ona çok ihtiyacımız olacak..

hazır adam alalım diyorsun bana bitmiş naniyi alsaydık diyorsun. takımı iyice trabzon tayfasıyla donatınca ne oluyor herkes görüyor 2 sene sonra olcan elinde kalır
O zaman Nanide hala bişeyler vardı ama bi düşün bunlar olsaydı lig şampiyonu olmazmıydık.yada avrupada bir tık daha ileri gitmezmiydik.Bruma ve Tellese kötü adamlar demiyorum aksine Bruma baya iyi olacak ama Gs öyle para verip 2-3 yıl oyuncunun gelişimini bekleyecek yapıda değil.Olcan-Pandev transferlerini bu yüzden beğendim çünkü bu ligde genç oyuncu olmuyor genelde Fbnin kadroya bak bi hepsi tecrübeli ve olmuş oyuncular Sowu Kuytı Emenikesi.Bu yüzden şampiyonlar ve en iyi kadroda onlarda gibi görünüyor.Pandev ve Olcanla bu dengeyi sağlayabilir Gs.

O zaman Nanide hala bişeyler vardı ama bi düşün bunlar olsaydı lig şampiyonu olmazmıydık.yada avrupada bir tık daha ileri gitmezmiydik.Bruma ve Tellese kötü adamlar demiyorum aksine Bruma baya iyi olacak ama Gs öyle para verip 2-3 yıl oyuncunun gelişimini bekleyecek yapıda değil.Olcan-Pandev transferlerini bu yüzden beğendim çünkü bu ligde genç oyuncu olmuyor genelde Fbnin kadroya bak bi hepsi tecrübeli ve olmuş oyuncular Sowu Kuytı Emenikesi.Bu yüzden şampiyonlar ve en iyi kadroda onlarda gibi görünüyor.Pandev ve Olcanla bu dengeyi sağlayabilir Gs.
fenerbahçe balon kardeşim geçen sene top şişir at önde basla şampiyon oldular taktik bişe yok hepsi 30 üstü transfer yapacak paraları yok 2 sene sonra çökmeleri lazım ama onlar para bulur biyerden. galatasarayın hedefi avrupadır töreyide olcanı geçtim hadi bunu tartışmamızı sağlayan yabancı sınırının allah belasını versin

fenerbahçe balon kardeşim geçen sene top şişir at önde basla şampiyon oldular taktik bişe yok hepsi 30 üstü transfer yapacak paraları yok 2 sene sonra çökmeleri lazım ama onlar para bulur biyerden. galatasarayın hedefi avrupadır töreyide olcanı geçtim hadi bunu tartışmamızı sağlayan yabancı sınırının allah belasını versin
Orası öyle yabancı sınırı Gsyi resmen baltalamak için koyuldu.Sneijderler Drogbalar bu takıma geliyordu ve başarıyıda yakalamaya başlamıştık.Hatta başkanın bi açıklaması olmuştu Farfan-Carlinhos ve Welington ile anlaşmıştık diye şu takımda sınır olmasa Şlde harbi bir yarı final olurdu TFF tam bir Gsyi baltalama planı uyguladı bunu Türk oyuncuya değer vermek fln gibi bi iki şeye bağladılar ama amaç belliydi Fb dönüyor seneye avrupaya kaldırırlar sınırı.

Olcan kalitesindeki bir yerli oyuncuyu ilk 11 oynatmamak neyin kafasi acaba?

Çok korkuyorum.
Olcan Bursaspor maçında sonra verdiği tepkiyi artırarak devam ederse GS da işler hiç iyi gitmez.

Zaten Burak+Selcuk kankası.

Yeni vakaları bol bol duyarız...

Burak+Selcuk+Olcan bu adamlar kendisini oynatmayanın altını oyarlar...

Olcan'i oynatmak icin Sneijder veya bruma'yi yedek birakmak zorunda.
4-2-3-1'de bu takimla olmaz fener macinda gorduk.

Hadi deplasmanlarda direncimiz cok düsük oluyor ama en azindan TT Arena'da klasik 4-2-3-1 düzeniyle oynamaliyiz bence. Yekta yerine Olcan olsa süper kadro olacak bu aksam ki kadro.

Hadi deplasmanlarda direncimiz cok düsük oluyor ama en azindan TT Arena'da klasik 4-2-3-1 düzeniyle oynamaliyiz bence. Yekta yerine Olcan olsa süper kadro olacak bu aksam ki kadro.

Eskisehir en az fener kadar iyi pas yapan bi takim oldugu icin 3'lu orta saha oynatacak bence.
ayrica 4-2-3-1 icin melo-dzemaili ikilisi birlikte oynamasi lazim,ozaman olcan'a da yer acilmis olur ama ben selcuk'un yedek kalacagini sanmiyorum.
terim ve Mancini yedek birakmadi Prandelli de Cesaret edemez bence

Hoca yetersiz gormusse calisip goze girmeye calissin bi zahmet. Neymis kusecekmis. Su küser bu küser. Olacak sey degil.
Biraz da profesyonellik olsun be yerli tayfasi. Herzaman aglamak, kusmek, ortami bozmakla olmaz bu isler

Formsuz olduğu bariz. Zamanla düzelir diye umuyorum.

Daha çok dakika bulduğunda daha iyi işler yapacaktır.

Tempolu, kontra atak oyununa uygun, adam gecebiliyor.. Daha ne olsun? Mutlaka ilk 11'de oynamali.

Geri
Üst Alt