Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.175
- 42.929
- 3.748
@Berat YESİR ZTK rövanş yazmisim zaten kor musun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk maci 7 senedir galibiyet alamamis bursa deplasmanindan 3 puan almissiz ve sende ilk mactan prandelli'ye salliyorsun
Ben de Bruma'yı çıkarmasını çok saçma buldum.Tam Bruma'nın dakikalarıydı aslında.Bursa arkada açık alan veriyordu.Umarım ezbere değişikler yapmaz
brumayıda bir türlü 90 dakika oynarken göremedik her maç çıkarıyorlar iyiykende kötüykende
Ben de Bruma'yı çıkarmasını çok saçma buldum.Tam Bruma'nın dakikalarıydı aslında.Bursa arkada açık alan veriyordu.Umarım ezbere değişikler yapmaz
bir kanatta olcan bir kanatta bruma istiyorduk halbuki
başta dedim olcan mı töre mi muhabbeti vardı töreyi alın dedim hem genç gelişebilir hemde alt yapısı sağlam takımı iyice trabzon tayfasıyla donattık gittik olcanı aldık. ha olcan lig için yeterli ona lafım yok ama avrupada maalesef hüsran
olcan oynamazda yedekten gelen adamında katkı yapması lazım. töreyle olcan arasında 7 yaş var günü değil 2 sene sonrasınıda düşünmeden transfer yapılmazAvrupada oynamaz zaten Bruma ve Pandev varken Olcan oynamaz.ligdede ikisinden birini keser.Ayrıca Töre Olcandan iyi değil.Şuanda Olcan 1-2 adım önde.
Olcan geçen sene Avrupa Liginde iyiydi Şl düzeyinde gayet yeterli bir yedek oyuncu olabilir.Töre-Olcan muhabbeti vardı ama Olcan ve Gökhanın geçen sene yaptıkları arasında çok fark vardı.2 sene sonra geçer belki Töre ama Galatasarayın şuan için daha yönlü ve iyi olan Olcanı seçmesi makuldü.Töreyi alsak yedeklikten çıkamazdı tahminen.Olcansa bu senenin en kilit oyuncusu olabilir ligde.olcan oynamazda yedekten gelen adamında katkı yapması lazım. töreyle olcan arasında 7 yaş var günü değil 2 sene sonrasınıda düşünmeden transfer yapılmaz