#29 Olcan Adın

Bu adamı almakla iyi yaptık, topu ayağımızda daha rahat tutabiliriz.

şu an en istekli oyuncumuz helal Olcana pas hataları olsa da yılmıyor sürekli mücadelenin içinde

Fener maçında 120 dk boyunca sahada en çok mücadele eden oyuncumuz kendisiydi sanırım, yorgun düşmüş olabilir. Muhtemelen Prandelli de bu sebeple ilk 11 başlatmamıştır. İyi transfer yaptık Allah kaza bela vermezse bu sezon faydalı olacak diye hissediyorum.

Ben de Bruma'yı çıkarmasını çok saçma buldum.Tam Bruma'nın dakikalarıydı aslında.Bursa arkada açık alan veriyordu.Umarım ezbere değişikler yapmaz

brumayıda bir türlü 90 dakika oynarken göremedik her maç çıkarıyorlar iyiykende kötüykende

Fener-trabzon-beşiktaş yapan adamlar bizde iş görüyorlar, bu adam bize çok maç ta fayda sağlar.

Zaten olcanı almış olmamıza şaşırdım.

bir kanatta olcan bir kanatta bruma istiyorduk halbuki

Prandelli de öyle istiyordu galiba ama Fenerbahçe maçıyla birlikte orta sahanın çok kırılgan olduğunu gördü. Eğer geçen maçtaki gibi bir diziliş ile oynayacaksak Olcan'ın akıbetini merak ediyorum. Orada oynamasını tercih etmezdik ama sol bek oynayabilir(Tarık'a o kadar para verdik o da oynayabilir), Bruma'nın son maçta oynadığı gibi serbest oyuncu olarak oynayabilir Pandev ile birlikte. Selçuk veya Dzemailli'nin yerine göbekte oynabilir , Sneijder'i de yedekleyebilir. Bu sene Olcan çok rahat joker oyuncumuz olur ancak şu formuyla ilk 11'i hak ediyor. 4-3-1-2 oynayacaksak orta üçlü Melo-Olcan ve gelirse Dzemailli olabilse keşke. En kötü hücumcu sol bek olarak oynar.

başta dedim olcan mı töre mi muhabbeti vardı töreyi alın dedim hem genç gelişebilir hemde alt yapısı sağlam takımı iyice trabzon tayfasıyla donattık gittik olcanı aldık. ha olcan lig için yeterli ona lafım yok ama avrupada maalesef hüsran

başta dedim olcan mı töre mi muhabbeti vardı töreyi alın dedim hem genç gelişebilir hemde alt yapısı sağlam takımı iyice trabzon tayfasıyla donattık gittik olcanı aldık. ha olcan lig için yeterli ona lafım yok ama avrupada maalesef hüsran

Avrupada oynamaz zaten Bruma ve Pandev varken Olcan oynamaz.ligdede ikisinden birini keser.Ayrıca Töre Olcandan iyi değil.Şuanda Olcan 1-2 adım önde.

Avrupada oynamaz zaten Bruma ve Pandev varken Olcan oynamaz.ligdede ikisinden birini keser.Ayrıca Töre Olcandan iyi değil.Şuanda Olcan 1-2 adım önde.
olcan oynamazda yedekten gelen adamında katkı yapması lazım. töreyle olcan arasında 7 yaş var günü değil 2 sene sonrasınıda düşünmeden transfer yapılmaz

olcan oynamazda yedekten gelen adamında katkı yapması lazım. töreyle olcan arasında 7 yaş var günü değil 2 sene sonrasınıda düşünmeden transfer yapılmaz
Olcan geçen sene Avrupa Liginde iyiydi Şl düzeyinde gayet yeterli bir yedek oyuncu olabilir.Töre-Olcan muhabbeti vardı ama Olcan ve Gökhanın geçen sene yaptıkları arasında çok fark vardı.2 sene sonra geçer belki Töre ama Galatasarayın şuan için daha yönlü ve iyi olan Olcanı seçmesi makuldü.Töreyi alsak yedeklikten çıkamazdı tahminen.Olcansa bu senenin en kilit oyuncusu olabilir ligde.

Geri
Üst Alt