- 15 Eylül 2009
- 65.208
- 11.671
- 2.993
adam ilk senesinde direk yatisa gecti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk iki şampiyonluğumuzun baş aktörüydü.
Burak son şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi oldu, ayrıca o sezon Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atarak ayrıca büyük katkı verdi takıma.
Öncelikle bu tüketim toplumu mantığından sıyrılmak lazım.
Olcan'a gelirsek, yabancı sınırı varken yapılabilecek en iyi transferdi kendisi. Mesela siz kimi önerirsiniz Selçuk, Burak, Olcan gibi anadolu topçuları yerine? Fakat gerçekçi olmanızı rica ediyorum. Yani Tolgay, Nuri, İlkay, Çalhanoğlu gibi asla ve hiç bir paraya Türkiye'ye gelmeyecek oyuncuları yazmayın. Geçen sezon Drogba'yı da verimli kullanamadı takım. Sorun belki de her biri son derece kaliteli futbolcularda değil kadro yapısında.
29 yaşına gelmiş ancka baaltı takımlarda oynayabilecek bir oyuncuya 4.5 milyon Euro para vermek ,aptallık ve ahmaklık... olcandan hiç bir şey olmaz...
Ugur abi yanlis anlama ama hep tutmayan transferler arkasinda atiyorsun, gol olduktan sonra bak gol olacak demek gibi
nayır yanlış bilgi, chedjou da dahil muhalifim hemde alınırken muhalifim yapılan transferlerin çoğuna , tellesde yanıldım itiraf edeyim ,scout ekibini bir halt zannetmişdim o zamanlar , bruma transferinde yanıldımmı bilemiyorum ,çok pahalı olmakla olumlu transfer demişdim yoksa hamitte dahil son dönem yapılan bütün transferlere muhalifim ,herşey mesajlarımda kayıtlı..
melo hakkında tek olumsuz yorumum yokdur aslında melo mecburiyet transferidir sayın imparator melonun yerine Arjantinli moruk olmak üzere olan cambiassoyu istemişdi Allahdan olmamışdı o zaman ,cambiasso şimdi leichester cityde yedek benchi ısındırıyor,Merak ettim abi, Melo ilk kiralik geldiginde ne düsünmüstün, simdi ne düsünüyorsun?
Ve Koray transferini nasil degerlendiriyorsun?
melo hakkında tek olumsuz yorumum yokdur aslında melo mecburiyet transferidir sayın imparator melonun yerine Arjantinli moruk olmak üzere olan cambiassoyu istemişdi Allahdan olmamışdı o zaman ,cambiasso şimdi leichester cityde yedek benchi ısındırıyor,
koray günter defansda kesin oynamalı keza defansımız cüce ,boyu 1.86,yer tutmayı biliyor semihden çok daha iyi stoper ,semih ise en iyi oynadığı zamanda bile devamlı hata yapan stoper olamayacak özelliklere sahip vasar bir oyuncu..
aynen kardeşim burak selçuk kankaların tayfaya yeni adam girdi yaş olmuş 29 4 milyon euro veriyoruzGuzel kazık girdi. Dombilinin yurumeye hali yok. Töreyi alın diye yırtındik burada.
Guzel kazık girdi. Dombilinin yurumeye hali yok. Töreyi alın diye yırtındik burada.