#29 Olcan Adın

adam ilk senesinde direk yatisa gecti

Selçuk iki şampiyonluğumuzun baş aktörüydü.
Burak son şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi oldu, ayrıca o sezon Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atarak ayrıca büyük katkı verdi takıma.
Öncelikle bu tüketim toplumu mantığından sıyrılmak lazım.
Olcan'a gelirsek, yabancı sınırı varken yapılabilecek en iyi transferdi kendisi. Mesela siz kimi önerirsiniz Selçuk, Burak, Olcan gibi anadolu topçuları yerine? Fakat gerçekçi olmanızı rica ediyorum. Yani Tolgay, Nuri, İlkay, Çalhanoğlu gibi asla ve hiç bir paraya Türkiye'ye gelmeyecek oyuncuları yazmayın. Geçen sezon Drogba'yı da verimli kullanamadı takım. Sorun belki de her biri son derece kaliteli futbolcularda değil kadro yapısında.

Ilk iki cümlene katilmak mümkün degil. Selçuk asla sampiyonlugumuzun bas aktörü olmadi. Katkisi oldu demek daha dogru olur. Burak ise geldigi güne lanet olsun. Kendinizi kandiriyorsunuz "ilk sezon iyi oynadi" diye. Drogba gelene kadar(20. hafta) dogru dürüst gol atamiyordu. Simdi Cluj ve Braga ya attigi gollerle savunmayin bunu. Herif bütün sistemimizi bozdu. Burak üzerinde israr etmek bu kulübe yapilacak en büyük kötülük. Bunlar futbolcu mutbolcu degil taraftarin gözünde. Senin gibi bir azinlik kaldi artik bunlari savunun.

Olcan'a gelirsek seçenek olmadigi için mecbur transfer oldu diyebiliriz. Çokta itirazim yok. Ama benim çogu taraftardan farkli bir düsüncem var altyapi konusunda. Ben Türkiye'nin en iyi altyapisinin bizde oldugunu düsünüyorum. Bizim çikaramadigimiz futbolcuyu Türkiye'de kimse çikaramaz. Yanlis yerlere bakiyoruz. Altyapiya bakmak lazim.

Prandelli'nin yüzünden Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadan ölecek.

Bunu Galatasaraya almak bile ahmaklık. Bu futbolcu falan değil gitsin anadolu takımlarında oynasın. Iyi olsa Fener yollamazdı. Şişko göbekli küçük takımlara oynayabilen normal bi anadolu topcusu.

29 yaşına gelmiş ancka baaltı takımlarda oynayabilecek bir oyuncuya 4.5 milyon Euro para vermek ,aptallık ve ahmaklık... olcandan hiç bir şey olmaz...

Bunu almak icin sevinen saf tarafatirimiz , Tore'yi kotulerken artik duvarlara kafalarini vursunlar artik

Olcan da hoca kurbanı resmen. Takımın en etkili oyuncularda bir tanesi ol oynadığın maclarda sonra avrupa arenası gelince kadroya bile alınma. Super ödül bu be.

Ugur abi yanlis anlama ama hep tutmayan transferler arkasinda atiyorsun, gol olduktan sonra bak gol olacak demek gibi

nayır yanlış bilgi, chedjou da dahil muhalifim hemde alınırken muhalifim yapılan transferlerin çoğuna , tellesde yanıldım itiraf edeyim ,scout ekibini bir halt zannetmişdim o zamanlar , bruma transferinde yanıldımmı bilemiyorum ,çok pahalı olmakla olumlu transfer demişdim yoksa hamitte dahil son dönem yapılan bütün transferlere muhalifim ,herşey mesajlarımda kayıtlı..

nayır yanlış bilgi, chedjou da dahil muhalifim hemde alınırken muhalifim yapılan transferlerin çoğuna , tellesde yanıldım itiraf edeyim ,scout ekibini bir halt zannetmişdim o zamanlar , bruma transferinde yanıldımmı bilemiyorum ,çok pahalı olmakla olumlu transfer demişdim yoksa hamitte dahil son dönem yapılan bütün transferlere muhalifim ,herşey mesajlarımda kayıtlı..

Merak ettim abi, Melo ilk kiralik geldiginde ne düsünmüstün, simdi ne düsünüyorsun?

Ve Koray transferini nasil degerlendiriyorsun?

o göbek nedir yaw. nasıl prof.sunuz yahu, milyon eurolar alıp karsılıgında kendinize hic bakmıyorsunuz..

disiplin yok disiplin. bugün asgari ücret ile calısan personel bile daha fazla disiplin altındadır.

obez sol acik

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Merak ettim abi, Melo ilk kiralik geldiginde ne düsünmüstün, simdi ne düsünüyorsun?

Ve Koray transferini nasil degerlendiriyorsun?
melo hakkında tek olumsuz yorumum yokdur aslında melo mecburiyet transferidir sayın imparator melonun yerine Arjantinli moruk olmak üzere olan cambiassoyu istemişdi Allahdan olmamışdı o zaman ,cambiasso şimdi leichester cityde yedek benchi ısındırıyor,
koray günter defansda kesin oynamalı keza defansımız cüce ,boyu 1.86,yer tutmayı biliyor semihden çok daha iyi stoper ,semih ise en iyi oynadığı zamanda bile devamlı hata yapan stoper olamayacak özelliklere sahip vasar bir oyuncu..

melo hakkında tek olumsuz yorumum yokdur aslında melo mecburiyet transferidir sayın imparator melonun yerine Arjantinli moruk olmak üzere olan cambiassoyu istemişdi Allahdan olmamışdı o zaman ,cambiasso şimdi leichester cityde yedek benchi ısındırıyor,
koray günter defansda kesin oynamalı keza defansımız cüce ,boyu 1.86,yer tutmayı biliyor semihden çok daha iyi stoper ,semih ise en iyi oynadığı zamanda bile devamlı hata yapan stoper olamayacak özelliklere sahip vasar bir oyuncu..

Eywallah

Guzel kazık girdi. Dombilinin yurumeye hali yok. Töreyi alın diye yırtındik burada.

Geri
Üst Alt