Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
sol bekte begeniyorum, golu de güzeldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan'in keyfini bekleyecek halimiz yoktu.Olcan hiç birzaman kötü bir oyuncu değildi. Yavaş yavaş açıldı. Problem : Biz hemen kestik. Yok göbek yok eski fenerli. Hata bizdeydi aslında.
Eğer azıcık kilo verse ve böyle devam ederse oynamaya Sol bek Backup olarak Milli takıma girer ( emre tasdemir ismail k. Ve olcandan başka kim varki zaten)
Carol de ki defans yetisi Olcan da yok.sol kanat oynuyacak yetenek yok ama sol bekte caroleden gayet iyi
Neye göre Carole den iyi?sol kanat oynuyacak yetenek yok ama sol bekte caroleden gayet iyi
Carol de ki defans yetisi Olcan da yok.
Tipik bi kırma bek. Pozisyon hatası yapıp gol yedirmeye müsait.
Neye göre Carole den iyi?
Carole sakatalanana kadar bu takımın defans daki en dengeli oyuncusuydu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Olcan verimsiz bir adam. Uzaktan gol attı diye izlediğiniz maçları mı unutuyotsunuz anlamadim ki. Bek önce savunma bilecek sonra hücum yapacak. Carole sakatlanmadan önce adam gecirmiyordu havadan yerden. Çokta begeniyordum. Sakatlıktan sonra biraz hamlık var üstünde atarsa gene form yakalar.sana göre öle ama pozisyon alma topu kullanma orta kesme hücüma katkı yok denilecek kadar az ama olcanda defansif anlamda zayıf ama hücüma katksı caroleden daha fazla ve bu göbekli hali ile