#29 Olcan Adın

Olcan Adın: "Bu maça iyi hazırlanmıştık. Bizim için iyi konsantre olduğumuz maçlardan biriydi. İlk yarıdaki oyunumuzla bunu gösterdik."
Olcan Adın: "Ligde puan farkı açılmış olabilir ama umudum hala devam ediyor. 3 kulvarda Galatasaray'a yakışır şekilde mücadele edeceğiz."
Olcan Adın: "17/17 yapacağız dedim, takımımıza güveniyordum, hala güveniyorum. Bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz.

iyi niyetli oynuyor takımı sahiplenmiş durumda, sorumluluk alıyor, çaba gösteriyor lakin ben Carole'ü izlemek istiyorum solbekte.. Yasin yerine sol kanat oynasın itiraz etmem ama.

Göbek filani gülüyoruz geyik yapıyoruz ama Galatasaray gibi bir takımda üst düzey futbolcunun bu durumda olması ve kulübün buna göz yumması tamamen amatörlük. Bunu bir kenarda tutarsak;

Ben Olcan'ı fenere gol attığı maçtan beri beğeniyorum. İstekli ve çok çalışıyor, çoğu maçta da ciddi faydasını gördük.

Anında hızlanamadığından sol bek olarak oynadığı maçlarda geriden gelip daha hızlı ileri çıkıyor ve daha başarılı oluyor. Carole ile birlikte dönüşümlü oynamalarında fayda var bence.

5-6 kilo ver, savunmayı azıcık geliştir. Caner Erkin denen arkadaştan eksiği kalır mı ? Fazlası bile var yani.

olcan ses tellerimi çaldın çılgın seni göbek reyizzzzz

Kupa maclarin adami... Lig de de böyle bi gol atsa

Olcan hiç birzaman kötü bir oyuncu değildi. Yavaş yavaş açıldı. Problem : Biz hemen kestik. Yok göbek yok eski fenerli. Hata bizdeydi aslında.

Eğer azıcık kilo verse ve böyle devam ederse oynamaya Sol bek Backup olarak Milli takıma girer ( emre tasdemir ismail k. Ve olcandan başka kim varki zaten)

Iyi bindirmeler yapiyor. Bugun 1 gol atti bir sutu rakibe hafif carpmasa kalecinin besiklerinden giriyordu.

Iyi de paslasmalar yapiyor.
Ne biliyim bekte iyi bu adam. Ama kanatta les.

İyi güzel bindiyor, fakat zorluk derecesi yüksek maçlarda bu savunması ve yer tutuşuyla o kanat otabana döner.Savunmasınıda bu yaştan sonra geliştiremez.Ama mücadelesi takdir edilmeli.

Gobek reis bu sene cok iyi oynuyor hakkini yememek lazim. :D

Adama göbek diyorsunuz göbek möbek kalmamış. Biraz vücud yapısı nedense olduğundan kilolu gösteriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olcan hiç birzaman kötü bir oyuncu değildi. Yavaş yavaş açıldı. Problem : Biz hemen kestik. Yok göbek yok eski fenerli. Hata bizdeydi aslında.

Eğer azıcık kilo verse ve böyle devam ederse oynamaya Sol bek Backup olarak Milli takıma girer ( emre tasdemir ismail k. Ve olcandan başka kim varki zaten)
Olcan'in keyfini bekleyecek halimiz yoktu.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Neye göre Carole den iyi?

Carole sakatalanana kadar bu takımın defans daki en dengeli oyuncusuydu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sana göre öle ama pozisyon alma topu kullanma orta kesme hücüma katkı yok denilecek kadar az ama olcanda defansif anlamda zayıf ama hücüma katksı caroleden daha fazla ve bu göbekli hali ile

sana göre öle ama pozisyon alma topu kullanma orta kesme hücüma katkı yok denilecek kadar az ama olcanda defansif anlamda zayıf ama hücüma katksı caroleden daha fazla ve bu göbekli hali ile
Olcan verimsiz bir adam. Uzaktan gol attı diye izlediğiniz maçları mı unutuyotsunuz anlamadim ki. Bek önce savunma bilecek sonra hücum yapacak. Carole sakatlanmadan önce adam gecirmiyordu havadan yerden. Çokta begeniyordum. Sakatlıktan sonra biraz hamlık var üstünde atarsa gene form yakalar.

Geri
Üst Alt