#29 Olcan Adın

Sol bekte düşünülmeli kesinlikle, denenmeli

Çok iyi basıyor. Mücadele baya üst düzey. Ama sanki daha takıma alışamadı.

ne saçmalıyorsun sen ya? Daha kaç maç oynadı da bekleneni veremedi..

öncelikle üsluba dikkat etmekte yarar var. olcan bilmediğimiz yabancı bir oyuncu değil. geçen sene ve önceki senelerde neler yaptığını takip ettim/ettik. henüz benim kafamdaki o kanattan yardıran, akan, çalım atan vs şekilde bir performans göremedim. adı olcan değil ahmet mehmet olsa bu kim derdik. umarım beklediğimiz performansa biran önce kavuşur. 15 gün sonra süper kupa maçı var sonuçta.

ha bu benim görüşümdür. sen de istediğini yazabilirsin, ama ben sana "ne saçmalıyorsun" gibi bir tavırla yaklaşmam.

Olcandan beklentim çok fazla güzel kardeşim. Haklısın erken biraz ama transfer dönemi bu kadar kötü geçerken insan aldığımız oyuncuların da biran önce takıma adapte olmasını, performans göstermesini bekliyor. dediğim gibi şimdilik olcan onu gösteremedi. umarım en kısa zamanda gösterir de hepimiz mutlu oluruz.

Olcan bu senenin en stratejik transferi olduğunu oynadığı 2 maçta da gösterdi bence.

ilk maçına göre daha iyiydi alıştıkça daha iyi olacak ayrıca hoca kanatta değil ortada oynatıyor bununda etkisi var

Bana faydalı olacak gibi geliyor. En azından topa hakim biraz.

Olcan dünkü maçta kanat değil Sneijder'in yerinde oynadı . Demek ki hoca bundan sonra da aynı yerde oynatabilir .

Gayet hırslıydı Aslan. Sneijder falan gelsin, herkes kendi yerinde oynasın, bir de o zaman değerlendirelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Olcan hertürlü faydali olur, formayi da vermez. Lig icin ondan uygun bir futbolcu yok Türkiye´de.

Süratli, güclü, kivrak, kosuyor, savasiyor, top kapiyor, sut atiyor ve en önemlisi oyunu hizlandirabiliyor.

Dün de iyi oynadi bence. Yavas yavas alisacaklar takima sonucta.

Takımın geri kalanı gibi onun da zamana ihtiyacı var. Prandelli en azından istikrarlı bir kadro üzerinde ısrar ediyor. Bu iyiye işaret.

Olcan durur durur bir şeyler yapar arkadaşlar. Yabancı sınırında güzel bir hamle oldu.

sorumluluk alıyor tıpkı selçuk inanın kumaşı var.. acayip yerlerden goller çıkarabilir özgüveni yüksek..

zaten beğeniyorum bu herifi.

Dikkatlice inceledim de feleğin çemberinden geçmiş müteahhit tipi var

Geri
Üst Alt