#29 Olcan Adın

Olcan'a Messi muamelesi yapmak yersiz, çalışmıyorsa elbet kadrodan kesilir. Ancak şu durumda elimizde Olcan gibi yaratıcı, teknik başka yerli oyuncu yok. Mutlaka ilk 11'de olması lazım, kenarda küstürmemek gerekir. Kadroya bile alınmayacak kadar ne yaptı bu adam hiç mi çalışmıyor anlamadım ki.

Medyada türlü haberler var, sorun nedir bilmiyorum ama Engin-2 olmazsa iyi.

4-2-3-1'e dönüp eğer hazır değilse bile Bruma ile dönüşümlü olarak kullanabilirdik.

Top süremeyen içe kat etmek bilmeyen, orta açma özrü olan beklerle hücum zor.
Zaten bulunduğu pozisyonun hakkını veremeyen Selçuk var, Galatasaray taraftarını kanser etme sebeplerinden Burak var. Bu takım nasıl gol atacak hayret edilesi bir durum.
Geçen sene de Bursa maçıyla heyecan yaşadık ama takımı ipten alan isim Sneijder olmuştu. O da hazır değil daha, kaleye şut çekmişliği yok neredeyse..
Hiç iç açıcı bir tablo yok önümüzde.

Olcan Adın'ı nasıl almaz takıma. Hayret bir şey ya?

Moderatör tarafında düzenlendi:
öyle kankalarima kavustum bende oturarak formayi zaten alirim demekle olmazmis :38573::38573::38573:

Ön libero olsaydı banko ilk 11'deydi.

Kadro dısı kalma nedeni felan belli mi

Tapatalk

Kendisinden A2 ile oynamasini istenmis, oda 'oynamam' diye rest cekmis

Prandelli kaşınıyor bence nedir bu hocalardan çektiğimiz ya

Olcanda sabri gibi ksdro disi birakirsa cok pis soverim bu prandelliye.

hoca burayı biraz karıştırdı herhalde..

olcan a a2 de oyna demiş, olcan da rest çekmiş. hoca bilmiyor tabi buradaki yıldız! ların triplerini.. anlar zamanla...

olcan adın bizde öyle... diren olcan...ne diyim ya prandelli ye ne yapmaya çalışıyosun be adam sabriye ayıp ettiniz yetmedi dimi

altınoluklu olcan herseye ragmen olmalıydı kadroda

cesar mactan sonra bunun hesabını vermeli

neden almamıs cok merak ediyorum

Prandelli olcanın ADINı beğenmemiş

cesar anca senden salata olur

Klasik fenerli topçu bay sorun.Olcan da Caner'in bizde ki halini görüyorum.

olcan alınırken alınabilecek en iyi yerli oyuncu dedik aldık kadroda yok nasıl bir mantık üstelik yabancı sınırı varken kafayı yememek elde değil :mad:

Geri
Üst Alt