Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ kanatta bu kadar kötü oynadığını görebilmek zor değil. Adam net şekilde sağ açıkta sırıtıyor. Birkaç maç daha böyle devam etsin, aynı eleştiriler buna da başlayacak. Tez elden sol kanada atılmalı. Sürekli sırtı kaleye dönük, devamlı topu sağına çekmeye ve içeri kat etmeye çalışıyor. Çalım yeteneği zaten düşük. Çizgiye inemiyor. Alt tarafı 1-2 şut çekecek diye o kanadı öldürmenin anlamı yok. Emre Çolak bile daha etkili sağ kanatta.
Ben yanlis maci mi seyrettim acaba? Kadroda Tarik ve Olcan disinda tempo yapacak oyuncumuz yoktu bugün, ha birde Sneijder mucizesi var elbette ama onun disinda cok etkisiz kaldik.
Olcan son hareketlerde SIKINTI yasamasina ragmen bence cok iyidi. Direkten dönen topu gol olsa maci cok daha rahat bir sekilde kazanirdik.
Prandelli zaten maksimum 1 kanat oyuncusu oynatiyor. Bu yoklukta Olcan her türlü ilk 11'de forma sansi bulmali. Cok gol atar daha Olcan.
sneijder'den sonra en iyi oyuncuydu bence. Neden bu kadar eleştiriliyor anlayamadım. sneijder'in iki golü hariç gelişen ender ataklarımızın hepsinin altında imzası var
Beğenmedim aşırı agır oynuyor ve defans a yardımı çok zayıf kalıyor.Bide oyundan çıkarken trip olaylarını bırak.Bunu sadece Sneijder yapar yaparsa tek onun hakkı sana ne oluyor.
Yorulana kadar bence sahanın bizim adımıza en iyi oyuncusuydu. Yani direk skora etki edebilecek bir oyuncu , Burak'a attığı çok güzel bir pas var , Burak hiçbir şey yapamadı. Ayağının kayıp Sneijder'e bırakmak zorunda olduğu bir pozisyon var bir de direkten dönen şutu. Oynadığı her maçta en azından skoru değiştirebileceğini gösteriyor.
Mahalle futbolcusu görünümünde. Her topu aldığında 10 sn duruyor. Sonraki 10 sn pas verecek adam arıyor. Sonra çalım atmak istiyor. Böylece her atağı ezmiş oluyor.
Sıfırda topla buluşmuş, durup düşünmek istiyor gibi.
İlk yarı kıl oldum.Topu kapıyoruz,hemen topa basıyor rakip oyuncular.Haliyle büyük bir alan bırakıyorlar arkada.Olcan kaç defa çıkamadı o kalabalıktan.
Solda oynaması daha mantıklı. Solda içe doğru da kat edebilir. Bu problemi bir çok oyuncuda yaşadık, yaşıyoruz. Oyuncular en çok verim verebilecekleri mevkiide oynamalılar
Tarık sağ bek oynamalı
Olcan sol kanat
Sneijder forvet arkası, rakip kaleye yakın olmalı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.