#29 Olcan Adın

töreyi alsan hem sen faydalanacaktın hemde rakibinin önemli oyuncularından birini kadrona katacaktın 1 taşla 2 kuş vurma fırsatını kaçırdık

çöplük kadroya yeni katılan 5 kuruşluk futbolcu bile olmayan dombili, Galatasaray nasıl batırılır tezinin önemli üyelerinden birisi..vahki vah koskoca takımıma..

paşamızın adam takibi 0,la messi misin sen top adamlara geçti mi yürümelerde.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
...

Yazın "Töre yerine Olcan alınsın" dediğim için utanıyorum kendimden...Adamın tek derdi buraya kapak atmakmış , bilemedik...

Dinlendirilmesi gerek sağdan topu alip içeriye katetmeye calisiyor başka biseye rastlamadim rakipte biliyor bunu

allah tamamına erdirsin arkadaş 4 aylık hamile herhalde!!!!

29 yaşında göbekli bir adama 4 milyon euro bonservis verdik, aysalın manevi evlatları anlatın bir vizyon masalı dinleyelim

1877258-cartman75.jpg

Son düzenleme:
aysalın bir baska yanlısı

aynı paraya töreyi almayıp 30 yasında bir dombik aldı

''Ama o silah çeqti xd''
''Galatasaray ahlaqına sığmaz''

Ahlak bekçisi kesildi bizim taraftar Töre haberleri çıkınca.
Şimdi böyle kalırsın işte.

Katilmiyorum. Takim arkadasinin odasini basan ve agzina silah dayayanin GS'de isi yoktur. Istedigi kadar iyi olsun burda isi yoktur o kisinin.

Olcan'a gelince ... tayfa'ya iyi ayak uydurmus.

Hala Trabzonsporda oynadığını zannediyor. Geriye geldiği defansa yardım ettiği yok.
Zaten bizim sorunumuz bu kulüp içindeki Kulüpçükler.

Elebaşları Burak ve saz arkadasları selcuk + Olcan...

Burak kraldan çok kralcı katkısı sıfır forsu 100.
Selcuk garibim aslında 3 içerisinde en özverilisi elinden geleni yapmaya çalısıyor yine kosuyor ama yaranamıyor mimlendi bir kee ve takım kötü olunca oda sırıtıyor.

Olcan takımın en gereksizi. Takım savunmasına katkı sıfır . Burak gibi ayağına top gelicek de içeri çekip şut atacak...
Zaten 28+ yasında yerli futbolcu niye alırsın kardeşim.

28+ yasında Drogba Sneijder Hagi getirirsin anlarım . Kariyer yapmıs klasına kimsenin birşey diyemeyeceği adamlar alırsın.
Ama 28+ yasında yerli futbolcuya bu kadar para verilir mi ya..

Sinan Gümüş 3 maç oynasın bu adamdan daha faydalı oynar..

GS da madem işler bu kadar kötü. Büyük revizyon şart.

Takımı gençleştiriceksin 26 yasından büyük adam transfer etmeyeceksin 3 den fazla olmiyacak ilk 11de.

Yabancı alacağın futbolcu isim yapmıs bir yerlere gelmiş değil tam tersi birşeyler ispat etmeye çalışan hırslı topçular alacaksın.

Daha geçen haftalarda Olcan'ı neden oynatmıyorsun diye Prandelli'ye saydırıyordu herkes.Olcan ne kadar hatalı transferse Gökhan Töre de o kadar hatalı transfer olurdu.

tapatalk

Geri
Üst Alt