#29 Olcan Adın

Tek problemi oynatilmamasi. Lobisi olmayan futbolcularimizdan ayni Bruma gibi. Yoksa Arda tipinde bir futbolcu olan Olcan i oynatmamak tam bir skandal. Sahada sürünen lobili futbolcular varken Hamit,Selcuk, Burak gibi.

Oynamaması doğal. Verilen şansı kullanamadı, Yasin bile daha iyi kullandı şansını.

Tek problemi oynatilmamasi. Lobisi olmayan futbolcularimizdan ayni Bruma gibi. Yoksa Arda tipinde bir futbolcu olan Olcan i oynatmamak tam bir skandal. Sahada sürünen lobili futbolcular varken Hamit,Selcuk, Burak gibi.

Arda ve Olcan :D

Bu fizikle yedeklerde bile olması mucize.

Kilo vermesi lazım.
Umarım takım doktorları bunun için çalışma yapıyorlardır.

Yasin'le, Tarik'la birlikte toplamda harcanan bosa 13 milyon euro

Dunyanin en enayi futbol kulubuyuz

Formda bir Olcan lig için büyük koz. Geçen sene rezil kadroya sahip Trabzonspor'u neredeyse tek başına taşıyan adamdı. Kilo verip ligin ikinci devresi için iyice hazırlanmalı. Yok ben böyle iyiyim derse, sezon sonu kapının önüne koysunlar.

Göbek eritme çalışmalarına başlasa iyi eder böyle gitmez bu iş kadroda zor yer bulur.

Olcan Trabzon'da da göbekliydi diye hatırlıyorum.

tapatalk

Normalde en fazla verim alabileceğimiz bir yaşta geldi o futbol cahili italyandan mıdır nedir bu adam futbol oynamayı niye unuttu

Formda bir Olcan lig için büyük koz. Geçen sene rezil kadroya sahip Trabzonspor'u neredeyse tek başına taşıyan adamdı. Kilo verip ligin ikinci devresi için iyice hazırlanmalı. Yok ben böyle iyiyim derse, sezon sonu kapının önüne koysunlar.

Mevzu bu kadar başka bir şey değil ; ha baktık olmuyor , yurt içindeki takımlardan birine rahatlıkla satabiliriz.

Yada Ozan Tufan , Enes Ünal transferlerinde kullanılabilir kendisi takas amaçlı , ama öncelik , en azından ikinci devreye hazırlamak olmalı.

Kendisine hala güveniyorum şahsen.

bu adam niye oynamıyor

bilmediğim kaçırdığım birşey mi var ?

Burakı oynatabilmek için sneijder gibi adamı sola çekeceğimize;

emre sneijder olcan

umut

yapsak ön tarafı...Milet burak gol atıyor diyor ya emin olun böyle bir düzende çok daha fazla gol atar üstüne çok daha iyi futbol oynarız.Çünkü sneijder kadar olcanda içeri girip çok fazla pozisyona giren bir adam.Artı pas alışverişi bu kadroyla çok daha sağlıklı olur.

10 yildir profesyonel futbolcu ama beslenmeyi ogrenememis hala.

Ben profesyonelsporcu olmadigim halde bundan fit durumdayim.

Zaten boyu da ufak, yusyuvarlak gozukuyor :D

Burakı oynatabilmek için sneijder gibi adamı sola çekeceğimize;

emre sneijder olcan

umut

yapsak ön tarafı...Milet burak gol atıyor diyor ya emin olun böyle bir düzende çok daha fazla gol atar üstüne çok daha iyi futbol oynarız.Çünkü sneijder kadar olcanda içeri girip çok fazla pozisyona giren bir adam.Artı pas alışverişi bu kadroyla çok daha sağlıklı olur.
4-3-3 bize gore degil cunku bizim kanat oyuncularimiz "skorer" ozelliklerine sahip degiller. Gol pasi/vurusu anlaminda cok yeteneksizler.

Ornegin burak son 2 macta 4 gol atti ikinci forvet olarak. Ayni basariyi olcan/bruma/yasin gosteremezlerdi cunku ceza sahasina girmiyorlar/uzak kaliyorlar.

Olcan 4-4-2'nin kanat oyuncusu olur ancak.

Hamza Hoca' nın gelişiyle birlikte takım genelindeki olumlu gelişme dışında kalan futbolculardan biri oldu. Bruma ve Emre gibi oynatılarak kazanılması gerekiyor. 2-3 maç en azından 45 dakika süre almalı ve denenmeli.

GT-I9300 Tapatalk

Normalde en fazla verim alabileceğimiz bir yaşta geldi o futbol cahili italyandan mıdır nedir bu adam futbol oynamayı niye unuttu

Prandelli'nin suçudur demek yanlış, adamdaki göbeği ve isteksizliği ayrıca yetenek fakiri olduğunu isteyen herkes görebilir. O italya'nın futbol cahili olduğu kesin, ama herşeyin faturasını da ona kesmek yanlış.

Trabzon'da sol bek oynarken verimli olmustu, bizdede aynı mevkide denenebilir.

Katılıyorum. Olcan hızı ve hırsıyla, oyundan kopmamasıyla etkili olabilen 'Tezcanlı' bir kanat oyuncusuydu (Alınmasını yine de çok istemiştim, şu ana kadar hayal kırıklığı oldu). Öyle topu ayağına yapıştırıp, ince çalımlarla rakipler arasında slalom yapan ve ani vites artırma- düşürmelerle inisiyatif kullanabilen bir futbolcu hiçbir zaman olmadı, ters kanatta başarılı olamamasının sebebi de budur...

Bu tip futbolcular bek mevkiinde oynadıklarında, istedikleri boş kulvarları daha iyi bulurlar. Zamanında Caner' in de gönderilmemesini, solbekte mutlaka denenmesini, çok iyi bir bek performansı gösterebileceğini defalarca ifade etmiştim, Ersun Hoca marifetiyle bunu görmüş olduk.

Tabi herşeyden önce Olcan' ın, Caner gibi, bek oyuncusu rolünü benimsemesi ve kondüsyonunu yüksek tutması gerekiyor. Takımda en sıkıntılı mevki -Kontenjanın da etkisiyle- hala solbek, Telles kadar savunmayı Olcan de pekala yapabilir, Bruma için kontenjan açılmış olur. Bazı maçlar dışında Balta artık solbek oynamamalı, Tarık zaten bile bile yenilen bir kazık, bir şey olacağı yok...Olcan-Telles-Balta ile solbek rotasyonu halledilmiş olur...Solbek Olcan - Solaçık Bruma ile çıkılan bir maçta; ihtiyaç halinde Telles solbeke, Olcan solaçığa geçer, diğer mevkilere bulaşılmadan...

Geri
Üst Alt