#29 Olcan Adın

Son 3 senede derbilerde ziegler,hasan ali,hakan balta ve olcan tam 4 tane sol bek gol attı.Bu gollerin hepsi deplasmanlarda atılan goller.Ayrıca ziegler ve hakan baltanın birer asisti var...Enteresan

tarik camdal'dan bile gereksizsin lan.

olcan_derbinin_kaderini_degistirdiPC.jpg

O kadar da değil be Murat :D

Carole 1 ay oynamaz buyuk ihtimal,ayni performansi sampiyonlar liginde de bekliyoruz

Senin göbeğine kurban, Kadıköy'ü derin bir sessizliği bürüdü reis

Muhtemel gazete başlığı : "Olcan Adını Kadıköy'e yazdı"

Sağ bek yok, sol bek yok, forvet yok, vasat bir ekip orta sahanı 2.5 saniye içinde delip geçiyor, sağ kanat yok, sol kanat yok, önümüzdeki 15 seneye damga vuracak bir stoper kiralamışsın oynatmıyorsun, önümüzdeki 15 seneye damga vuracak bir orta saha oyuncusunu bedavaya kapatmışsın oynatmıyorsun. Yani teknik direktör de yok.

Bu kadar olumsuzluk içinde Olcan gibi normal şartlarda PTT 1.Lig'in orta sıra ekiplerinden Alanyaspor'da falan ilk 11'de oynaması bile tartışma yaratacak bir futbolcu ile en umutsuz zamanda bir şekilde o golü buluyorsun.
Rakiplerinin transfer sezonunda çılgın attığı bir dönemde, bu kadar kalitesizlik içinde bu sene de şampiyonluğun en büyük adayısın.
Galatasaray bambaşka, tarifsiz bir şey.

Helal lan dombili :asd: Bugün attığın golde o meşhur göbeğinle çıktığın kafa topuna umut ve burak en son ne zaman çıktılar hatırlamıyorum :red: Gerçi Sneijder orta yapmadı resmen adrese teslim pas verdi ya neyse...

Bir de bu adam TS'deyken FB maçlarında ekstra berbat oynuyordu.İnanılmaz golleri kaçırıyordu.O zamanlar az sövmedik fbli diye.Hayret ettim bugün

O göbekle zıplamak her yiğidin harcı değil vesselam. Adam karnında 30 kilo iki kulenin arasında zıplayarak gol attı lan. İstemek böyle bi şey işte helal olsun oynasın ama bi zahmet 7-8 kilo versin be mübarek biz Olcan'dan çok şey beklediğimiz için acımasızca eleştiriyoruz.

Carole'un durumu belli oldu mu? Veya tahminen ne kadar sürer sakatligi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Helal lan dombili :asd: Bugün attığın golde o meşhur göbeğinle çıktığın kafa topuna umut ve burak en son ne zaman çıktılar hatırlamıyorum :red: Gerçi Sneijder orta yapmadı resmen adrese teslim pas verdi ya neyse...

Olcan'ın becerisi değil Sneijder kafasına kondurdu resmen,orta muhteşem.

kilolu reyis

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Olcan Adın:''Fenerbahçede oynamış olabilirim ama su an adaletin olduğu yerdeyim.

olcan adin: "göbegim izin verdigi sürece futbol oynamayi düsünüyorum"

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt